Julkaistu: 17.10.2016 07:02

Lyseon koulu viihtyi Warsteinissa

Koska tapahtuma oli ja miksi? Maanantaina 12.9. lähdimme Warsteiniin Saksaan vastavierailulle.

Mitä oli ohjelmassa? Matka oli pitkä eikä muutamilta kommelluksiltakaan vältytty, mutta väsymys ei tuntunut missään kun vihdoin näimme taas saksalaiset ystävämme. Heti seuraavana aamuna lähdimme käymään vaihto-oppilaidemme koulussa, jossa esittelimme Hämeenlinnaa ja Suomen kulttuuria koulun oppilaille. Päivän aikana tutustuimme Warsteinin kaupunkiin kävellen oppaan johdolla. Kierroksen päätteeksi pääsimme tapaamaan Warsteinin kaupunginjohtajaa. Ohjelma jatkui vielä vesileikkien merkeissä läheisellä urheilukentällä. Keskiviikon kohokohtana oli kävelyretki läheiseen tippukiviluolaan ja villieläinpuistoon. Ilta meni grillatessa sekä opettaessa saksalaisille Suomen kieltä ja erilaisia tansseja sekä leikkejä. Torstaina pääsimme osallistumaan muutamalle saksalaisten oppitunnille, joiden jälkeen lähdimme bussilla kohti Dortmundia. Siellä pääsimme tutustumaan Saksan suurimpaan jalkapallostadioniin, ja lopuksi jäi vielä vähän shoppailuaikaa. Yli kolmenkymmenen asteen hellesäät hellivät koko viikon, mutta kotiin oli lähdettävä.

Oliko huvia ja hyötyä ja miksi? Saimme uskomattomia kokemuksia sekä uusia hyviä ystäviä.

Kuka lähetti jutun? Jasmin Karilahti.

Keitä on kuvassa? Lyseon koululaisia ja Warsteinin kaupunginjohtaja.

 

 

 

Meidän huvit

Hämeen Sanomissa julkaistaan Meidän huvit -juttuja erilaisista yksityishenkilöiden juhlista ja tapahtumista. Palstalla on vakiokysymykset. 

Hämeen Sanomien toimitus päättää, mitkä jutut ja kuvat julkaistaan lehdessä tai Hämeen Sanomien nettisivulla. Julkaisemme palstalla tapahtumia, joiden järjestämisestä on kulunut korkeintaan kaksi viikkoa.

Vastaa alla olevan lomakkeen kysymyksiin napakasti. Lähetä lomakkeella myös kuva juhlistasi.

Meidän huvit
Lataa kuva
Kirjoittaja