Julkaistu: 31.01.2017 13:08
-
Päivitetty: 31.01.2017 15:57

Talvitapahtuma havaijilaistunnelmissa

  •  Kuva: Pekka Stigell
    Kuva: Pekka Stigell

Koska tapahtuma oli ja missä? Torstaina 26.1.2017 Tervakosken Seuralla.

Mitä juhlitte? Tervakosken Eläkkeensaajien perinteistä talvitapahtumaa, jonka tavoitteena katkaista eläkeikäisten talvinen arki.

Mitä oli ohjelmassa? Monipuolisesta ohjelmasta nousi esiin yhdistyksen tanssiryhmän Iättömät esitykset. He esittivät esimerkiksi neljän seinän rivitanssin sekä tanssikuvaelman Pekka ja Pätkä Havaijilla. Esityksistä huomasi, että ohjaajat Eila ja Erkki Laaksonen olivat onnistuneet viikottaisilla harjoituksilla hiomaan askeleet ja repliikit kohdalleen.

Oliko huvia vai hyötyä ja miksi? Kyllä tuo huvin puolelle kaatui, sillä yleisö elääntyi täysin seuraamaan hyvää ohjelmaa. Hyötyhän toki tuli siitä, että ohjelma ja tuttujen tapaaminen katkaisi sen arjen.Iättömien ja naapuripitäjien tanssiryhmien esityksiä on mahdollista nähdä samassa paikassa Iloisen tanssin päivänä 14.3. kello 13–16.

Kuka lähetti jutun ja kuka otti kuvan?

Pekka Stigell

Keitä on kuvassa?

Iättömät-ryhmän pääosissa Pekkana Erkki Laaksonen, Justiinana Aili Vuori ja Pätkänä Irmeli Ahtiala.

Meidän huvit

Hämeen Sanomissa julkaistaan Meidän huvit -juttuja erilaisista yhteisöiden ja yksityishenkilöiden juhlista ja tapahtumista. Palstalla on vakiokysymykset. 

Hämeen Sanomien toimitus päättää, mitkä jutut ja kuvat julkaistaan lehdessä tai Hämeen Sanomien nettisivulla. Julkaisemme palstalla tapahtumia, joiden järjestämisestä on kulunut korkeintaan kaksi viikkoa.

Vastaa alla olevan lomakkeen kysymyksiin napakasti. Lähetä lomakkeella myös kuva juhlistasi.

Meidän huvit
Lataa kuva
Kirjoittaja