Julkaistu: 07.02.2017 12:30
-
Päivitetty: 07.02.2017 12:46

Talvirieha Tuulosessa

  •  Kuva: Teija Halonen
    Kuva: Teija Halonen

Koska tapahtuma oli ja missä? 4. helmikuuta Tuulosen kauppakeskuksessa Tuuloksessa.

Mitä juhlitte?

Kyseessä oli jo kolmas LC Tuuloksen, LC Hämeenlinna/Liinujen ja Tuulosen kauppiasyhdistyksen järjestämä koko perheen iloinen talvitapahtuma Tuulosessa.

Mitä oli ohjelmassa?

Lapsille hiihtomestaruuskisat, piirustuskilpailut, talutusratsastusta, ongintaa ja pomppulinna. Koko perheelle frisbeen- ja ketjunheittoa, naulanlyöntikisat, arpajaiset ja sirkuskoirien esitykset. Hälytysajoneuvojen, traktorin ja Hanssin-Jukan esittelyt. Ja tietysti myös murkinaa: hernekeittoa soppatykistä ja grillimakkaraa rakovalkean savun tuoksussa.

Oliko huvia vai hyötyä ja miksi?

Yhdessäoloa ja hupia kaikenikäisille. Tapahtuman tuotto käytetään lasten ja nuorten hyväksi.

Kuka lähetti jutun ja kuka otti kuvan?

Teija Halonen

Keitä on kuvassa?

Esiintymässä Heini Seppä ja Sepän sirkuskoirat.

 Kuva:

Koska tapahtuma oli ja missä? Torstaina 8.6. As Oy Tulliaukion tiloissa osoitteessa Kaivokatu 5 .Mitä juhlitte?Tilaisuus oli Suomen 100-vuotisjuhlan merkeissä.Mitä oli ohjelmassa? Yhteinen maukas ateria, mukavaa seurustelua ja kaunista taustamusiikkia.Oliko huvia vai hyötyä ja miksi?

Meidän huvit

Hämeen Sanomissa julkaistaan Meidän huvit -juttuja erilaisista yksityishenkilöiden juhlista ja tapahtumista. Palstalla on vakiokysymykset. 

Hämeen Sanomien toimitus päättää, mitkä jutut ja kuvat julkaistaan lehdessä tai Hämeen Sanomien nettisivulla. Julkaisemme palstalla tapahtumia, joiden järjestämisestä on kulunut korkeintaan kaksi viikkoa.

Vastaa alla olevan lomakkeen kysymyksiin napakasti. Lähetä lomakkeella myös kuva juhlistasi.

Meidän huvit
Lataa kuva
Kirjoittaja