Julkaistu: 17.03.2017 12:29

Seuratalossa pantiin jalalla koreasti

  •  Kuva: Pekka Stigell
    Kuva: Pekka Stigell

Koska tapahtuma oli ja missä? Tanssinpäivä Tervakosken Seuratalossa tiistaina 14.3.17

Mitä juhlitte? Tervakosken Eläkkeensaajien ideanikkarin Sirkka-Liisa Ahon tanssitapahtumalla oli tilausta. Paikalla oli noin 50 tanssijaa.

Mitä oli ohjelmassa? Seniori- ja rivitansseja. Kaikkien kasvoilta paistoi tyytyväisyys vallankin siinä vaiheessa kun oli tauolla käyty emäntien keittämillä kahveilla.

Oliko huvia vai hyötyä ja miksi? Tanssista saatu nautinnollinen liikunnan ilo tuo aina noita molempia, mutta tällä kertaa korostui tuo hyötypuoli siinä, että todettiin tämän olevan loistava muoto lähentää maakunnan yhdistysten yhteistyötä vallankin seniorien piirissä. Toivomme tästä tanssinpäivästä uutta perinnettä!

Kuka lähetti jutun ja kuka otti kuvan? Tervakosken Eläkkeensaajien tiedottaja Pekka Stigell

Keitä on kuvassa? Senioritanssijoita Hämeenlinnasta, Riihimäeltä, Lopelta ja tervakoskelta.

 Kuva:

Koska tapahtuma oli ja missä? Torstaina 8.6. As Oy Tulliaukion tiloissa osoitteessa Kaivokatu 5 .Mitä juhlitte?Tilaisuus oli Suomen 100-vuotisjuhlan merkeissä.Mitä oli ohjelmassa? Yhteinen maukas ateria, mukavaa seurustelua ja kaunista taustamusiikkia.Oliko huvia vai hyötyä ja miksi?

Meidän huvit

Hämeen Sanomissa julkaistaan Meidän huvit -juttuja erilaisista yksityishenkilöiden juhlista ja tapahtumista. Palstalla on vakiokysymykset. 

Hämeen Sanomien toimitus päättää, mitkä jutut ja kuvat julkaistaan lehdessä tai Hämeen Sanomien nettisivulla. Julkaisemme palstalla tapahtumia, joiden järjestämisestä on kulunut korkeintaan kaksi viikkoa.

Vastaa alla olevan lomakkeen kysymyksiin napakasti. Lähetä lomakkeella myös kuva juhlistasi.

Meidän huvit
Lataa kuva
Kirjoittaja