Julkaistu: 11.04.2017 10:29
-
Päivitetty: 11.04.2017 11:20

Ilonpisaran asukkaita iloisissa iltamissa

Koska tapahtuma oli ja missä? Hämeenlinnan pääkirjastossa 4. huhtikuuta.

Mitä juhlitte? Pirteä ryhmä Ilonpisaran asukkaita osallistui Iloiset iltamat -tapahtumaan.

Mitä oli ohjelmassa? Ohjelma oli erittäin monipuolinen sisältäen mm. tanssiesityksiä, kuvaelman, puhetta, soittoa ja laulua perinteiseen iltamatyyliin. Lisänä tietenkin nautittiin pullakahvit Marttojen buffetista.

Oliko huvia vai hyötyä ja miksi? Ilta oli oikein onnistunut, ja osallistujat nauttivat perinteisestä iltamatunnelmasta. Esityksiä oli hauska katsoa, ja vielä kotiin palattuakin riitti paljon keskustelua ja muistelua illan tapahtumista.

Kuka lähetti jutun ja kuka otti kuvan? Ilonpisaran henkilökunta.

Keitä on kuvassa? Ilonpisaran väkeä ja muuta yleisöä sekä esiintyjiä.

 

 Kuva:

Koska tapahtuma oli ja missä? Torstaina 8.6. As Oy Tulliaukion tiloissa osoitteessa Kaivokatu 5 .Mitä juhlitte?Tilaisuus oli Suomen 100-vuotisjuhlan merkeissä.Mitä oli ohjelmassa? Yhteinen maukas ateria, mukavaa seurustelua ja kaunista taustamusiikkia.Oliko huvia vai hyötyä ja miksi?

Meidän huvit

Hämeen Sanomissa julkaistaan Meidän huvit -juttuja erilaisista yksityishenkilöiden juhlista ja tapahtumista. Palstalla on vakiokysymykset. 

Hämeen Sanomien toimitus päättää, mitkä jutut ja kuvat julkaistaan lehdessä tai Hämeen Sanomien nettisivulla. Julkaisemme palstalla tapahtumia, joiden järjestämisestä on kulunut korkeintaan kaksi viikkoa.

Vastaa alla olevan lomakkeen kysymyksiin napakasti. Lähetä lomakkeella myös kuva juhlistasi.

Meidän huvit
Lataa kuva
Kirjoittaja