Julkaistu: 05.10.2017 13:49

Reumayhdistys juhli Petäyksessä

  • Kuvassa ovat kukkasin ja "rintarossein" palkitut Reumayhdistyksen ansioituneet jäsenet Kaarina Sappinen, Marjatta Kauranen, Arja Kartano takana, edessä Helmi Marttila, Lea Rokkanen ja Anni Lehto.
    Kuvassa ovat kukkasin ja "rintarossein" palkitut Reumayhdistyksen ansioituneet jäsenet Kaarina Sappinen, Marjatta Kauranen, Arja Kartano takana, edessä Helmi Marttila, Lea Rokkanen ja Anni Lehto.

Koska tapahtuma oli ja missä? Lauantaina 23.9. Hotelli Petäyksessä.

Mitä juhlitte? Hämeenlinnan Reumayhdistys juhli toimintansa 70-vuotispäivää. Yhdistys perustettiin Hämeenlinnan Työväenyhdistyksen talossa 21. syyskuuta 1947.

Mitä oli ohjelmassa? Ohjelmassa oli mm. Reumaliiton valtuuston puheenjohtajan Tarja Filatovin puhe, harmonikkamusiikkia soitti Reijo Ahonen, tunteikkaita lauluja Arja Kartano ja veljensä Matti Tapola, pianistina Tatjana Derkach. Nautittiin myös herkullinen juhlalounas.

Oliko huvia vai hyötyä ja miksi? Ilmapiiri oli lämmin ja valoisa kuten juhlapäivän sääkin. Oli hauska tavata tuttuja ja vaihtaa kuulumisia. Juhlapuhujalta saatiin tietoa sote-alan ajankohtaisista, tärkeistä asioista, ja kotiin viemisiksi tuore 70-vuotisjulkaisu.

Kuka lähetti jutun ja kuka otti kuvan? Jutun lähetti Tuula Heinänen, kuvaaja Rauni Heinänen.

Keitä on kuvassa? Kuvassa ovat kukkasin ja "rintarossein" palkitut Reumayhdistyksen ansioituneet jäsenet Kaarina Sappinen, Marjatta Kauranen, Arja Kartano takana, edessä Helmi Marttila, Lea Rokkanen ja Anni Lehto.

Meidän huvit

Hämeen Sanomissa julkaistaan Meidän huvit -juttuja erilaisista yhteisöiden ja yksityishenkilöiden juhlista ja tapahtumista. Palstalla on vakiokysymykset. 

Hämeen Sanomien toimitus päättää, mitkä jutut ja kuvat julkaistaan lehdessä tai Hämeen Sanomien nettisivulla. Julkaisemme palstalla tapahtumia, joiden järjestämisestä on kulunut korkeintaan kaksi viikkoa.

Vastaa alla olevan lomakkeen kysymyksiin napakasti. Lähetä lomakkeella myös kuva juhlistasi.

Meidän huvit
Lataa kuva
Kirjoittaja