Meidän huvit

Partiolaiset leireilivät Syöksynsuussa

Kuva: .
Kuva: .

Koska tapahtuma oli ja missä? Maaliskuun 9.–10. Syöksynsuun leirikeskuksessa.

Mitä juhlitte? Vietimme partiolippukunta Wanajan Ilveksen kaikkien ikäkausien yhteistä talvista yö retkeä. Tilaisuuden teki juhlalliseksi juuri hankittu uusi puolijoukkuetelttamme, jossa joukko isompia partiolaisiamme yöpyi päästen pareittain kokemaan kipinävuoron tunnelmia.

Mitä oli ohjelmassa? Retkemme teemana oli ”Rakennan leirin”. Saimme opeteltua monia partiolaiselle tärkeitä taitoja. Rakensimme mm. kolmijalan, A-pukin ja opettelimme erilaisia köytöksiä. Puukolla vuolimme itse kiehisiä, joiden avulla ryhminä yhdessä sytytimme nuotion. Tietenkin leikimme, laskimme mäkeä, saunoimme ja teimme itsellemme hienot ilves kirjanmerkit.

Oliko huvia ja hyötyä ja miksi? Koko leiri oli mielestämme kiva. Kaikki, mitä teimme, oli valtavan hauskaa ja mukavaa. Yksi tykkäsi eniten A-pukin rakentamisesta. Toisen mukaan kivointa oli se, kun syötiin karkkia ja samalla tehtiin Ilves-merkkiä. Toki ulkona pulkkamäessä oli myös mieluista viettää aikaa. Meille sudenpentulauma Tupsukorville oli hyötyä, kun saimme tehtyä tästä tämän jutun. Jutun työstäminen on yksi osa kevään aikana suorittamaamme sudenpennun toimittaja jälkimerkkiä.

Kuka lähetti jutun ja kuka otti kuvan? Jutun ovat työstäneet retkellä mukana olleet Tupsukorvien sudenpennut Eemil, Hilma, Tara ja Venla yhdessä akelansa (sudenpentulauman johtaja) ”NiKen” avustamana. Kuvan valitsivat ryhmän muut sudenpennut Nina Kentän kuvista.