Meidän huvit

Päiväfutisturnaus lapsille Iittalassa

Koska tapahtuma oli ja missä? 31.5. Kyhkysenniemen kenttä Iittalassa

Mitä juhlitte? Iittalan kunnalliset perhepäivähoitajat järjestivät perinteisen Päiväfutisturnauksen koko päivähoidon viskareille ja eskareille.

Mitä oli ohjelmassa? Sarjoja oli kaksi eli 4–5 vuotiaille ja eskareille omansa. Pelejä oli melkein kaikille joukkueille kolme ja palkintoina olivat kultamitalit, diplomit, mehua ja keksejä.

Oliko huvia vai hyötyä ja miksi? Iittalan perhepäivähoitolapset hoitajineen Elisa Virtasen ja Elvi Nummen kanssa ovat tutustuneet kevään aikana erilaisiin toimijoihin. On pelattu bingoa ja tutustuttu murteisiin eläkeläisten kanssa. On tehty karjalanpiirakoita ja ryijyjä.

Lapset ovat tehneet myös kanteleet omin käsin. Olemme myös saaneet nauttia viulun, haitarin ja ukulelen soitosta. On tanssittu tanhua ja pelattu viskareiden salibandyturnaus. Ja kevät huipentui futisturnaukseen. Salibandy- ja futisturnauksessa tuomareina ja muina apulaisin toimi yläkoulun oppilaita. Turnaukset ja muu toiminta luovat yhteisöllisyyttä ja tutustuttavat eri-ikäisiä kyläläisiä toisiinsa.

Kuka lähetti jutun ja kuka otti kuvan? Jutun ja kuvan lähetti Elisa Virtanen.

Keitä on kuvassa? Kuvassa on perhepäivähoidon joukkue kannustajineen.

Päivän lehti

25.10.2020

Fingerpori

comic