Meidän huvit

Saksalaisia palokuntanuoria vierailulla

Koska tapahtuma oli ja missä? Hämeenlinnassa vieraili saksalaisia palokuntanuoria 4.–5.10. Die Jugendfeuerwehr Celle- Altenhagenista 18 harrastajan voimin.

Mitä juhlitte? Kohtaamisia ja tutuiksi tulemista ja iloisia jälleennäkemisiä.

Mitä oli ohjelmassa? Illanvietto Hämeenlinnan VPK:n nuoriso-osaston kanssa. Pelastuskalustoon ja toimintaan tutustumista, ja lopuksi syötiin Naisosaston valmistamaa herkullista pizzaa ja korvapuusteja. Celleläisiä nuoria sävähdyttivät myös vierailu Tuomelan koulussa ja paloaseman toimintaan tutustuminen sekä linnan alue museoineen ja leirimajoitus Tömäjärvellä.

Oliko huvia vai hyötyä ja miksi? No toki! Olisiko seuraava tapaaminen jo palokuntanuorten suurleirillä Lohtajalla 2018? Tai ystävyyskaupunki Cellessä?

Kuka lähetti jutun ja kuka otti kuvan? Jutun lähetti Suomi-Saksa yhdistyksen puheenjohtaja Outi Anttila, joka myös otti valokuvan.

Keitä on kuvassa? VPK-vierailun lopuksi asetuttiin yhteiseen potrettiin: Celleläiset nuoret ja heidän ryhmänjohtajansa Kilian Schulte takana toinen oikealta sekä Hämeenlinnan VPK:n nuoriso-osasto ja johtajansa Noora Mononen edessä keskellä. VPK Celle- Altenhagenin nuoriso-osaston johtajat Heiner Hoppenstedt ja Sarah Jacobi vasemmalla keskirivissä, palopäällikkö Holger Mayer keskellä kuudentena vasemmalta. Hämeenlinnan VPK:n puheenjohtaja Juha Hirvonen ja palokunnanpäällikkö Mikko Eerikäinen edessä ja keskellä oikealla, naisosasto ja heidän johtajansa Raija Laine-Löyttyniemi keskirivissä viides oikealta.

 

Päivän lehti

25.10.2020

Fingerpori

comic