Meidän huvit

Vaihto-oppilaat tutustuivat Hämeenlinnaan

Koska tapahtuma oli ja missä? Vaihto oli 19.-24. toukokuuta ja oppilasvaihto toteutettiin Hämeenlinnassa Lyseon yläkoululla.

Mitä juhlitte? Vietimme yhdessä aikaa paljon ja juhlimme vaihtoa joka sujui mahtavasti ja jossa kaikilla oli kivaa. Syksyllä matkustamme Saksaan, kuten vaihdossa on tehty jo 15 vuoden ajan.

Mitä oli ohjelmassa? Ohjelma oli tiivis ja siihen sisältyi paljon. Vietimme yhteistä saunailtaa, jossa saunoimme ja uimme yhdessä ja lauloimme sekä suomeksi, englanniksi että saksaksi. Kävimme myös uimahallissa uimassa ja pidimme pizza-piknikin Linnanpuistossa, jossa vieraamme pääsivät kokeilemaan niin akankantoa kuin sup-lautailua. Vierailimme myös Helsingissä, jossa esittelimme muutamia kohteita ja shoppailimme. Vieraat olivat myös meidän omilla koulutunneillamme. Tietenkin pidimme vieraillemme myös Hämeenlinnan esittelykierroksen.

Oliko huvia ja hyötyä ja miksi? Oli! Tutustuimme uusiin ihmisiin ja saimme uusia ystäviä. Vaihto Hämeenlinnassa oli kaikille ikimuistoinen ja kehitti yhteishenkeämme.

Ketä on kuvassa? Kuvassa on Lyseon koulun 8.- ja 9.-luokkalaisia sekä heidän vaihto-oppilaitaan ja opettajia.

Kuka lähetti jutun ja kuka otti kuvan? Jutun kirjoitti 9. luokkalainen Aurora Salonen ja kuvan otti Emilia Jokinen.

Päivän lehti

5.12.2020

Fingerpori

comic