fbpx
Uutiset

VPK täytti 90 vuotta

Koska tapahtuma oli ja missä?

Lauantaina 17.6. Vähikkälän Seuratalolla Janakkalassa

Mitä juhlitte?

Vähikkälän ja Sauvalan VPK:n 90v. juhlaa.

Mitä oli ohjelmassa?

Ohjelmassa nähtiin Vähikkälän koulun oppilaiden esittämänä: Aava Tiitisen baletti Perhosvalssi sekä Alma Allenin ja Mila Ojennuksen tanssiesitys Ievan polkka. Vähikkälän VPK:n humppa sai ensiesityksensä VPK:n Sytytyskomppanian: Pauli Koskinen, Touko Kekki ja Kari Torikka esittämänä . Pitkään toiminnassa olleita palokuntaveteraaneja muistettiin palokunnan pöytästandaarein. Juhlassa oli tarjolla kenttäkeittiön hernekeittoa ja mansikkakakkua. Pihalla oli uudempaa ja vanhempaa palokalustoa oli esillä ja sisällä myös kuvakollaasin muodossa.

Oliko huvia vai hyötyä ja miksi?

Täyttä huvia. Välillä täytyy juhlia ja muistaa jäsenistöä jotka ovat tehneet valtavan työn palokunnan hyväksi.Tämä on myös Janakkalan palokuntien keskusyhdistyksen juhlavuosi. Palokuntien keskusyhdistys vietti aiemmin keväällä 85v. juhlia juhlaillallisen muodossa Tervakosken Tervaniemessä.

Kuka lähetti jutun ja kuka otti kuvan? Tomi Lehtonen oli kameran takana ja teki jutun.

Keitä on kuvassa?

Kuvassa palokunnan veteraaneja heille myönnettyjen pöytästandardien kanssa. Olli Suoranta, Erkki Anttila, Martti Kurikka, Matti Nurmi, Heimo Saukkola, Seppo Saukkola sekä juhlapuheen pitänyt Janakkalan kunnanvaltuuston puheenjohtaja Merja Taponen.

Menot