Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Onko hiihtoeliitin valmennuksessa jotain vialla?

Suomalaisten huippuhiihtäjien menestys ei ole tänä "talvena" päätä huimannut. Päätä huimaa sen sijaan norjalaisten yhä hurjempi ylivoima. Kilpailukautta on vielä jäljellä, mutta ehkä jo nyt on syytä pohtia, onko hiihtoeliittimme valmennusmetodeissa jotain vialla. Muuten: Kannattaisiko maailman parhaalta naishiihtäjältä Terese Juhaugilta pyytää lainaksi hyvää huulivoidetta? Ehkä hän voisi sitä hiukan vipata kateellisille suomalaisille... Kuva: epa08230281
Norjalaisten hiihtomenestys puhuttaa mielipiteissä. Kuva: EPA

Suomalaisten huippuhiihtäjien menestys ei ole tänä ”talvena” päätä huimannut. Päätä huimaa sen sijaan norjalaisten yhä hurjempi ylivoima. Kilpailukautta on vielä jäljellä, mutta ehkä jo nyt on syytä pohtia, onko hiihtoeliittimme valmennusmetodeissa jotain vialla.

Muuten: Kannattaisiko maailman parhaalta naishiihtäjältä Terese Juhaugilta pyytää lainaksi hyvää huulivoidetta? Ehkä hän voisi sitä hiukan vipata kateellisille suomalaisille…

Joku

Tervakosken elokuvateatteri on ihan paras, ystävällinen palvelu, edulliset liput ja hyvä ohjelmisto, kannattaa käydä.

Ei tervakoskelainen

Susanna Hietasen on kyllä aivan turha peräänkuuluttaa hyvää politikointia toisilta poliitikoilta, kun hän on itse päättäjänä syyllinen Seminaarin koulun miljoonien suuruiseen rahareikään vuokrasopimuksesta vastuussa olleen lautakunnan jäsenenä. Hirsi omassa silmässä.

Sara Kaloinen, Renko

Sitä minä vaan ihmettelen, miksi Häkkänen ja Kokoomus ei tehnyt kaikkia noita hienoja asioita hallituksessa ollessaan. Kun nyt (HäSa 23.2) näyttää olevan niin selkeätä ja varmat tiedot siitä, mitä nykyhallituksen tulisi tehdä. Omituista.

Jaska, HML

Siinä se oli Sanomissa lyhykäisesti. Ulkopuoliset haluavat pelastaa kaupungin rakentamisen sisäsiittoisuudelta pakottamalla meidät uppoamaan torikellarin rahareikään!

Pro Auctore

Hämeenlinnassa mennään koko ajan auto edellä! Mihin unohtuivat lapset, koululaiset, koulut ja vanhukset? Jos tällainen energian määrä ja raha käytettäisiin em. ryhmiin, olisimme moraalisesti maalissa. Säälittävää autojen palvontaa!

EI toriparkille

Sairion vanhoista männyistä oli pari kirjoittajaa kovasti huolissaan. Pelättiin jopa niiden kaatumista. Kuitenkin männyllä on vahva paalujuuri ja se pitää puun pystyssä kovallakin tuulella. Museovirasto on luokitellut osan Sairiosta jopa valtakunnallisesti tärkeäksi pientaloalueeksi ja isot männyt ovat tärkeä osa maisemaa.

Sairion parooni

Hienoa tekstiä, Veijo Virtanen (HäSa 20.2.). Hiihtoputken viereen tekojäärata. Itäpuolelle kaupunkia on myös mahdollista perustaa harrastustoimintaa.

Minttu

Kuuleppa Elmu. Sole poka Musti mikhään selostaja. Son kuule asiantuntijakommentaattori. Saapi se vain ommaa murretta puhua ”jo vainki on kello käesä”.

Jukka Orsmaa, Lammi

Entinen hiihtäjä eli Sami ”Musti” Jauhojärvi ei ole urheiluselostaja vaan kommentaattori. Mitä tulee hänen kielenkäyttöönsä, on se todella miellyttävää kuunneltavaa, koska pohjoisen poikana puhuu aidosti omalla murteellaan, mikä rikastuttaa kieltämme. Hänellä on myös tietoa ja kokemusta toimia asiantuntijana.

IRMELI

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti) kerro mielipiteesi, aina nimesi ja nimimerkkiä käyttäessäsi nimimerkkisi sekä lyhyesti yhteystietosi

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

Kerro mielipiteesi, nimesi ja nimimerkkiä käyttäessäsi nimimerkkisi sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Menot