Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Pornahtava euroviisuesitys ei ansaitse ääniä

Erika Vikmanin mukaan Cicciolina-kappaleella on feministinen sanoma siitä, että nainen voi elää rohkeasti välittämättä muiden mielipiteistä. Kuva: Emilia Kangasluoma
Erika Vikmanin mukaan Cicciolina-kappaleella on feministinen sanoma siitä, että nainen voi elää rohkeasti välittämättä muiden mielipiteistä. Kuva: Emilia Kangasluoma

Kiitos Päivi Ojala suorasta euroviisukommentista (HäSa alanurkka 25.2.). Pornahtava euroviisuesitys ei ansaitse ääniä.

KATRI

Kyllä torimontun kysely meni persiilleen, vain 17 prosenttia asukkaista vastasi. Jos halutaan sen pohjalta jotain demokratiaa hehkuttaa niin sanoisin tätä demokratian irvikuvaksi.

VV, Hämeenlinna

Kaupungin rakennusvalvonnan velvollisuus on valvoa, ettei kiinteistön omistaja päästä rakennuksia mätänemään. Sarajärven uhkailu (HäSa 24.2.) saattaa olla rakennuslain vastainen ja siksi myös poliisiasia.

Lue myös: Nyt puhuu Hämeenlinnan ykköskorttelin pääosan esittäjä Sarajärvi: Toriparkki tarvitaan, mutta vaihtoehtoja on (24.2.)

Ei toriparkkia

Jo oli itsekeskeistä tekstiä kiinteistömogulilta (HäSa 24.5.) Rovaniemeltä toriparkin rakentamisesta. Eihän asiat voi olla niin, että kaupunki rakentaa parkkitalon, että hänen ei tarvitse rakennuttaa tontilleen tulevaan kiinteistöön parkkipaikkoja. Samoilla periaatteilla näyttää olevan matkassa muutkin kiinteistön omistajat torinliepeillä. Kuntalaiset maksakaa – me käärimme voitot.

Ranta, Hämeenlinna

Miksi posti ei jaa enää mainoksia maanantaisin Aurinkokatu 10 taloihin?

Mainoksia odotellen

Olkoon selostaja millä nimikkeellä tahansa murreohjelmat ovat eri sarjassa kuin urheilukilpailujen selostaminen.

PISTE

Tappara ei ole tämän vuoden Suomen mestari.

Hessu K.

Hallitus on nyt ottamassa 175 ihmistä pakolaisleireiltä Kreikasta, Kyprokselta, Maltalta ja Italiasta. Tarkoituksena on tuoda alaikäisiä ja yksinhuoltajaperheitä. Tulijoiden määrä mitä todennäköisimmin tulee jatkossa moninkertaistumaan, mahdollisesti aina 1 000:een saakka, mikä maahanmuuttoasioista vastaavan sisäministeri Ohisalon tulee kustannuslaskelmissa ottaa huomioon.

Lähiomaisetkin pääsevät

Prabhakaran Ranjithkumarin mielipide hoitajamitoituksesta 24.2 oli jatkumo demareiden vappusataslupaukselle. PR:n pitäisi tietää, että Marinin hallitukselta ei riittänyt rahaa hoitajille vaan mitoitus 0.7 astuu sitovana voimaan vasta reilun kolmen vuoden kuluttua aprillipäivänä 2023. Rahat ovat nähtävästi menneet ministereiden avustajien ja avustajien avustajien palkkoihin.

JM, Hämeenlinna

Prabharakan Ranjithkumarin kirjoitus ei auennut (HäSa 24.2). Jos laki tulee voimaan 1.8.2020, niin silloin ei se ole vielä valmis vanhusten hyvään hoitoon. Krista Kiuru on kertonut että 2023 olisi valmista. Mistä otetaan hoitajat? Ei se mene muuhun kuin selvitykseen tuossa ajassa. Hoitajakoulutukseen eivät kaikki sovi.

Populismia?

Eikö maanantaisin jaeta mainoksia muuta kuin kirjepostin yhteydessä?

Näinkö tosiaan?

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti) kerro mielipiteesi, aina nimesi ja nimimerkkiä käyttäessäsi nimimerkkisi sekä lyhyesti yhteystietosi

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

Kerro mielipiteesi, nimesi ja nimimerkkiä käyttäessäsi nimimerkkisi sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Menot