Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Rata-asiassa ei ole järjen hiventäkään, paitsi konsulttien kannalta

Julkisilla liikennevälineillä matkustamista pidetään toistaiseksi turvallisena, kun ihmiset eivät liiku niissä oireisina (yskä, kuume), pitävät riittävää väljyyttä matkatovereihin ja noudattavat hyvää käsihygieniaa.
Julkisilla liikennevälineillä matkustamista pidetään toistaiseksi turvallisena, kun ihmiset eivät liiku niissä oireisina (yskä, kuume), pitävät riittävää väljyyttä matkatovereihin ja noudattavat hyvää käsihygieniaa. Kuva: Esko Tuovinen

Olen aina pitänyt Johannes Koskista tolkun miehenä ja käsitykseni vain vahvistui ottaessaan vahvasti kantaa rata-asiaan jossa ei ole järjen hiventäkään, paitsi konsulttiyritysten kannalta.

resiinakuskin apumies

Lue Koskisen mielipidekirjoitus: Hankeyhtiöllä ei ole päätösvaltaa Suomi-radan linjasta (20.2.2020)

 

Iso peukutus Rasmus Anderssénin terveellä tavalla erilaiselle ja raikkaita näkökulmia esiintuovalle visiokirjoitukselle (HäSa 26.2.). Vielä on näemmä toivoa järjen voitosta nuorempien ajattelijoiden esiintulon myötä…

Jukka Friman

 

Näin hyvin ihmiset ymmärtävät toriparkin merkityksen. Raimo Sarajärven todettua, että jos pysäköintinormit poistetaan, ykköskorttelin pysäköinti ongelma poistuu. Miten ratkaistaan monien muiden taloyhtiöiden ja asiakkaiden pysäköintiongelma? Tuskin Raimo haluaa sinne ulkopuolisia autoilijoita.

Pienellä ei ratkaista isoa ongelmaa

 

Ykköskorttelin ”kehittäjä” esitti alalleen tyypillisiä verhottuja uhkauksia kaupungin suuntaan. Tekstin voi halutessaan lukea myös toisin: mikäli parkkiluola jätetään rakentamatta, kaupunki voi lieventää velvoitepysäköintivaateitaan ja ykköskorttelia voidaan rakentaa vähemmän kuin seitsemän(toista) kerrosta.

ReiPan

Lisää aiheesta: Nyt puhuu Hämeenlinnan ykköskorttelin pääosan esittäjä Sarajärvi: Toriparkki tarvitaan, mutta vaihtoehtoja on (23.2.2020)

 

Miksi monet tervepäisiltä näyttävät henkilöt kulkevat avopäin pakkasella?

Juke, Hämeenlinna

 

Sinä fiksu nuori joka osallistut yhteishakuun! Työolot, eikä varsinkaan palkat parane, joten ethän hölmöile hakeutumalla hoitoalalle!

Jotain täysin muuta

 

Artisti paistattelee julkisuudessa median ympäröimänä vähätellen vastenmielisiä rikossyytteitään.

Ällöttävää

 

Kyllä nimimerkki ”Piste” oli oikeassa (HäSa 26.2.): Murreohjelmat ovat erikseen. Toki selostaja/asiantuntija voi urheilulähetyksessä käyttää murreilmaisuja tyylikeinona, mutta jatkuva hoon päälle puhuminen on ärsyttävää. Ei hootakhan piä joka paikhan panna.

Rovaniemellä syntynyt

 

Joku ihmetteli norjalaishiihtäjien hurjaa ylivoimaa ja parempaa menestystä suomalaisiin verrattuna. Siihen on syynsä ja se perustuu ammattitaitoisiin koulutettujen hiihtovalmentajien oppeihin. Norjassa on pitkät perinteet jo alakouluikäisten hiihtoseuroissa tapahtuvaan erikoisvalmennukseen. Meillä Suomessa ei ole kunnollista hiihtovalmentajakoulutusta. Meillä valmentajat ovat itseoppineita harrastajia. Suksihuollossakin on petrattavaa!

Itämies

 

Tuntuu ristiriitaiselta, jos 14-vuotias eli vielä lapsi karkotettaisiin Suomesta ja samaan aikaan haetaan lapsia muualta Suomeen. Eivätkö Hämeen kansanedustajat reagoi asiaan?

MARJO

 

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti) kerro mielipiteesi, aina nimesi ja nimimerkkiä käyttäessäsi nimimerkkisi sekä lyhyesti yhteystietosi

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

Kerro mielipiteesi, nimesi ja nimimerkkiä käyttäessäsi nimimerkkisi sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Menot