Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Miksei katuja jo puhdisteta hiekoituksesta?

Miksei hiekoituksia jo puhdisteta kaduilta, kun kerta raja-arvotkin jo ylittyvät!? Eivät vanhat hiekoitukset enää auta mitään. Ihmiset vain kärsivät tilanteesta!

Allergikko, Hämeenlinna

 

Amiksessa esim. kielissä opitaan ammattisanastoa. Lukion ja amiksen osittainen yhdistäminen ei palvele ketään!

KESKUSTAN MAALAISJÄRKI?

 

Kiitos R. Anderssen kirjoituksesta! Hämeenlinnan erilaisuuteen kuuluvat vanhat, vielä jäljellä olevat talot kuten ihana Palanderin talo, jossa voi uppoutua vanhaan aikaan ja asumisympäristöön. Tulevat sukupolvet eivät tule hyväksymään kaiken vanhan kulttuurin tuhoamista.

Milla

 

Nimimerkki Ällöttävää (HäSa 28.2), kertoisitko ihan oikeudelle mitä tuomitsemasi artisti on tehnyt?

Man 50, HML

 

Pienestä kiinni? Itämies saattaa olla oikeassa Norjan huiman hiihtomenestyksen syistä? Itse 13-vuotiaana vaihdoin kevyempiin suksiin ja kylänmiehet voitelivat ne. Ihme tapahtui! Pitäjienvälisissä nousin palkintopallille. Tiedän että suomalaisia kiihdyttää ja epäilyttää Norjan ylivoimainen hiihtomenestys! Eräskin totesi: ”Norjalla on parhaat kemistit”! Viittasikohan hän voiteluun vai mihin?

HEIKKI, Hämeenlinna

 

Sisäilmaongelmat ovatkin siis nyt näiden luulosairaiden omassa keskushermostossa, sanovat tutkijat. Sitähän minä olen sanonut jo kauan sitten.

Korvien välit kuntoon

 

Kovia rikosnimikkeitä on lehden mukaan tutkinnassa Ritaluomalla. Jos määrätään ehdotonta vankeutta, voiko istua netin välityksellä?

VETTENROHVI

 

Miten Suomi saa suljettua rajat jos Turkin ilmoitukset miljoonien ihmisten massoista kohti Eurooppaa toteutuvat?

Pekka

 

Nyt koko kansa käsien pesulle, niin kuin eduskuntakin kehotti. Mallia voinee näyttää vaikkapa kokoomus, joka on harrastanut sitä vuosikymmenten ajan.

Vassari

Menot