fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Vieraita kieliä ei tarvita paikallisten suosimiseen

Pekka Lyly on suunnitellut uuden tarran kuvaamaan paikallista työllistävää yritystä.

Jos halutaan suosia paikallista, tai edes suomalaista, ei kai me siihen vieraita kieliä tarvita. Unohdetaan “Work to Hämeenlinna” ja käytetään “Hommia Hämeeseen”.

Ämmä Hämmeestä

Nimimerkille “Entinen kuljettaja” (HäSa 10.6.). Jos liikennöitsijän talous on niin kuralla, ettei ole varaa työntekijöiden säällisiin työasuihin, ei pidä lähteä kilpailemaan bussivuoroista ollenkaan! Eivät työasut kuulu kaupungin = veronmaksajien = matkustajien maksettaviksi.

Heksa

Eikö HML kaup.hallituksella olisi tärkeämpiäkin asioita käsiteltävänä kuin Pride-kulkueita? Talous on kuralla ja 20 milj. alijäämäinen esimerkkinä vain. Miettikää, kuinka saatte ilman veronkorotuksia ja lisämaksuja kaupungintalouden edes jonkinlaiseen tasapainoon. Sen vuoksi teidät on sinne valittu.

Ojoinen

Pankaas nyt oikein miettien siellä kaupunginhallituksen kokouksessa olisiko tällä hetkellä muuta murhetta ja todellista asiaa sen pride-liputuksen sijaan. On mielestäni inhottavaa katsoa kaupungin arvopaikoissa liehuvia liekinvarsia. Keskittyvää olennaisin ongelmiin!

Kyllästynyt

Nimim. Politiikan tarkkailija, Katri Kulmuni ei tainnut sanoa että eläkeikää pitää nostaa. Hän sanoi että nostosta pitää keskustella – siinä on aikamoinen ero. Tarkkuutta – jottei anna väärää todistusta. J

Jaska

En kannata jäteperusmaksua. Jätteet jotka tarvitsee erikseen kuljettaa karanojalle saa jokainen tuottaja maksaa ihan omasta pussista, joten ei tarvita pienjäteasemia joiden ylläpitokustannusten vuoksi perusmaksu nousisi joka vuosi.

TL

Kokoomuksen Sinuhe Wallinheimo kokee olevansa oraakkeli, joka ennustaa nykyhallituksen jatkamisesta? Voi Sinuhe, ei ole helppoa oppositiossa, eikä aikanaan maalivahtina!

Vassari

Työelämä on liian vaativaa ja jos duunari osaa ja uskaltaa itseään puolustaa työnantaja ei hyväksy vaan käyttää ilkeitä vastatoimia.

Duunari

Eivät kaikki ihmiset tarvise sparraajia ollakseen hyviä. Pitää kouluttautua, kasvattaa itseään ja noudattaa hyväksyttyjä pelisääntöjä. On myös huonoja sparraajia, kuten Kulmunin tapaus osoitti. Erityisavustaja Jääskeläinen oli marinoitunut työnantajien EK:saa, bisnesmieheksi ja täydeksi porvariksi. Ei kantanut virheistään vastuuta. Kulmunin olisi pitänyt pysyä elinkeinomisterinä, eikä hypätä liian suuriin saappaisiin!

Politiikan tarkkailija

Nythän se Ruotsi vasta Pandoran lippaan avasi, kun paljasti Olof Palmen vuonna 2000 kuolleen murhaajan nimen. Ainakin tuntuu siltä, että kyseessä onkin poliittinen murha jonka tilaajaa ei tunneta, tai sitä ei Ole koskaan uskallettu paljastaa! Murhaajahan oli tunnetusti Olof Palmen vastustaja.

Mielenkiintoista

Hämeenlinna on vallan oiva paikka kulkea paikasta toiseen polkypyörällä. Mutta jotain rotia pitäisi olla siinä miten liikutaan muiden ihmisten joukossa. Ja tämä valitus ei sitten koske nuorisoa. Tässä eräänäkin aamuna eräs vanhahko mieshenkilö ajoi keskellä toria kauppiaiden ja asiakkaiden seassa sellaisella vauhdilla, jotta paikallaolijoita hirvitti tätä hurjastelijaa väistellessään. Siispä sekä pyöräily että hyvät tavat kunniaan!

Lättähatut kuriin

Menot