fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Avattaisiinko maauimala heti vapun jälkeen? – Kunto rapautuu ilman vesiliikuntaa

Joko tekisi mieli polskimaan? Merenneitoja Ahveniston maauimalassa kesäkuussa vuonna 2019. Kuva: Pekka Rautiainen
Joko tekisi mieli polskimaan? Merenneitoja Ahveniston maauimalassa kesäkuussa vuonna 2019. Kuva: Pekka Rautiainen

Kun uimahalli ilmeisesti jää kokonaan avautumatta tänä keväänä, voisiko Ahveniston maauimalan avata vaikka heti vapun jälkeen? Ikäihmisten ja nuorempienkin kunto rapautuu odottaessa. Monelle liikuntarajoitteiselle uiminen on ainoa turvallinen laji.

Kirsi Kaulio, Hämeenlinna

Valvooko kukaan, millaisilla välineillä nuoret ajelevat ja miten? Joka kerta kun ajelee kaupungilla, mopot menevät kuuttakymppiä ohi ja puikkelehtivat kaistalta toiselle ja mopoautot ajavat kuudenkympin alueella kevyesti perässä kuskin näppäillessä samaan aikaan kännykkää. Ajan kysymys on koska sattuu…

Väsynyt kuski

Ajakaa sähköautoilla, niin maailma pelastuu. Tätä hokevat nykyisin kaikki päättäjät ja viherpiipertäjät, mutta kukaan ei kerro miten sen sähköauton saisi ostettua, kun eivät tässä tulot ole suuret. Nykyinen on noin 5 000 euron auto ja sekin osittain osamaksulla. Ei löytynyt sähköautoa siihen hintaluokkaan, mutta auto täytyi ostaa, kun matkaa on 26 km kaupunkiin, enkä muista enää, koska viimeksi täällä olisi esimerkiksi linja-auto nähty.

J Rengosta, huonot jalat

Lue myös: Sähköautojen akut kestävät ammattikäytössäkin (mielipide, 21.4.2021)

Polkupyöräilijän on ohitettava aina vasemmalta edellä kulkeva! Olisiko liikaa pyydetty, vai olenko väärässä?

Pyöräilevä “mummu”

Tunteita ja haamujakin nousee esiin, kun Hämeenlinnan kaupunginjohtajan valinta lähestyy. Kannattaisiko kysellä Moskovasta, josko setä Vladimir hoitaisi homman sivutöinään? Tulisi ehkä jotain rotia johtamiseen. Kelpaisi varmaan persuillekin? Jospa samalla valmentaisi myös HPK:n monivuotiseksi mestariksi iltatöinään.

Vassari

Jos huumeiden käyttäjät voivat ostaa huumeannoksensa, niin ostakoot myös naloksoniannoksensa. Käytetään sekin raha, vaikka muiden pitkäaikaissairaiden lääkkeiden Kela-korvattavuuden parantamiseen, terveydenhuollon palkkojen päivittämiseen, vanhusten hoitoon…. kohteita riittää.

Toivoisi lain olevan kuin Norjassa

Miten Suomella on varaa maksaa EU:N elvytysrahastoon mitään, kun koronan aiheuttamat eri tahojen korvausvaatimukset nousevat miljardeihin.

Marjo

Kantatanskalaisuudesta huolestuneisuus tuntuu yhä kasvavan Tanskan hallituksessa. Siitä kantavat huolta eniten demariministerit, eli naispääministeri Mette Frederiksen ja sisäministeri. Äsken Tanskassa alettiin perua ensimmäisenä Euroopassa jopa turvapaikanhakijoiden oleskelulupia. Tanska haluaa estää rinnakkaisyhteiskuntien synnyn ei-länsimaisista asukkaista. Mitä kollegansa asenteesta Sanna Marin mahtaa ajatella?

Järkevää vai absurdia?

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen mielipiteesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot