fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Eikö taksin kuulu ajaa asiakkaan pyytämää reittiä?

Takseja Hämeenlinnan rautatieasemalla viime maaliskuussa. Kuva: Esko Tuovinen
Takseja Hämeenlinnan rautatieasemalla viime maaliskuussa. Kuva: Esko Tuovinen

Taksi kysyi, ajetaanko Parolantietä vai moottoritietä? Sanoin moottoritietä. Vaan eipä välittänyt, vaan vähätteli valintaani ja ajoi Parolantietä. Pysähdyttiin joka kadun kulmassa ja matka maksoi paljon enemmän kuin ennen. Eikö taksin kuulu ajaa reittiä, mistä asiakas pyytää ja miksi kysyi, kun ei kuitenkaan välittänyt kuunnella?

Tosi huonoa palvelua

Niin totta Superin ammattiosastojen puheenjohtajien kirjoitus (HäSa 9.9.) hoitajien työstä! Olen saanut seurata sitä isäni hoivalaitoksessa. Miten paljon enemmän asukkaat saisivatkaan hoivaa, jos pyykkäykset, ruokahuolto ja siivous olisivat hoiva-avustajien tai laitosapulaisten tehtävänä! Mielestäni hoitajien arvokas ammattikoulutus ja -taito menevät hukkaan nykyisissä avustavissa työtehtävissä. Toki kaikki työ on arvokasta, mutta avustaviin tehtäviin riittäisi sen alan koulutus ja työttömiä silläkin alalla varmasti on riittävästi. Vaadin hoitajien puolesta muutosta tilanteeseen.

Liisi Lindlöf, Hämeenlinna

Hoitajan aika kuuluu hoidettavan hyväksi (HäSa 9.9.) on loistava kirjoitus ja nykytilan kuvaus. Jukka Lindbergin lausunto kertoo täydellisestä vieraantumisesta nykytilasta ja hoitajien työn väheksymisestä.

Liinukka

Lue myös: Hoitajien töiden rajoittaminen hämmentää (2.9.2020)

Asianhallintajärjestelmän tekninen rajoite esti Rimpelän asian ottamisen listalle. Näin sanoi kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Rautio Hämeen Sanomissa 8.9.2020. Tämä on poskettomin huuli ja väite, minkä olen koskaan kuullut.

O tempora, o mores

“Omistajan syyspesu”. Hienoa, Hämeenmaa! Pestäänkö myös omistajan auto?

Onni

Kiitos Tursalle viimeisistä torstairasteista! Tuli ihan mahtava olo, kun selvisi vähän vaativammalta radalta maaliin, vaikka aika ei kummoinen ollutkaan. Näitä polkujuoksuratoja on ollutkin jo riittämiin tänä kesänä.

Hönöilevä pummaaja

Nahkatakkiteknikolle ja vähän muillekin muistutuksi! Suomen kansa ei viime vaaleissa äänestänyt meille viher-vasemmisto hallitusta. SDP:n vaalivoitto perustui Rinteen populistisiin katteettomiin lupauksiin (mm wappusatanen) ja siihen, että suurin vaalihäviäjä keskusta lähti vallanhimossaan hallitukseen. Johannes Virolainen sanoi aikoinaan, että kansa on puhunut ja pulinat pois! Niin onkin, mutta poliitikot eivät kuuntele kansan tahtoa, vaan pelaavat omaa peliään.

Ei lisää veroja, kiitos!

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot