fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Hallitus näyttää "vauvatalkoilla" esimerkkiä kansalaisille

Kuva: Arttu Laitala
Nykyministereistä Annika Saarikko (kesk.) ja Li Andersson (vas.) ovat olleet äitiyslomalla hallituskauden aikana. Seuraavaksi äitiyslomalle on jäämässä Maria Ohisalo (vihr.). Kuvituskuva. Kuva: Arttu Laitala / Lännen Media, arkisto

“Vauvatalkoot” hallituksessa? Nuoret naisministerit ovatkin ryhtyneet antamaan esimerkkiä kansalaisille miten kestävyysvajetta hoidetaan ja hyvä niin. Toivottavasti pätkäministeriksi valikoituu sopivia ja päteviä poliitikoiksi haluavia uusia voimia.

Lapsissa on tulevaisuus

Lue myös: Vihreiden Maria Ohisalo saa lapsen joulukuussa: “Tämä asia on ihan valtavan suuri” (7.7.)

Kunnallisvaalien jälkeen kuvittelin, että Jari Koskinen (Kok) ja Johannes Koskinen (SDP) kunnioittaisivat vaalitulosta. Niin ei kuitenkaan näyttäisi käyvän. Kaksi valtapuoluetta tuovat kaupunkilaisille lisää maksettavaa, kun rohmuavat hallitukseen lisäpaikkoja vaalituloksen vastaisesti.

Ahneudella ei rajaa

Kaupungin vallanpitäjät on valittu, johtajaa myöten. Ymmärrän hyvin että jonkun meitä on johdettava, mutta että se onkin parkkifirma joka rahanpuutteessaan sanelee mm kaupunkilaisten pyöräilyistä!?! Olisikohan aika kuunnella asukkaita, eli pyöräilijöitä ja autoilijoita, eikä rahan valtaa? Hämeenlinnan parkkiasiat ovat todella huonossa kunnossa moneen vastaavan kokoiseen kaupunkiin verraten. Kaupunki voisi alasajaa koko parkkiyhtiönsä!

Asukkaat kiittäisivät

Kehittyvä, eteenpäin katsova kaupunki “kehittäisi” Kantolan tapahtumapuistoa eikä härkäpäisesti pitäisi Linnanpuistoa Wanajan ja Mellakan pitopaikkana niiden rajallisen yleisötilan ja veronmaksajille koituvan haitan vuoksi. Ehkä vetopitovoimakonsultit ovat näin ohjeistaneet?

ReiPan

Onko jätesääntöjä muutettu? Asbesti Karanojalle (HäSa 4.7.)?

Faktoja

Lue myös: Hämeenlinnan kirje: Karanojan kaatopaikalle voi viedä ilmaiseksi tusinan mikroja, mutta pahvilaatikko maksaa kympin (4.7.)

Yrittäjät eivät maksa itselleen riittävän suurta eläkettä. Sitten kun he jäävät eläkkeelle, eivätkä pärjää liian pienellä eläkkeellä, niin valtio maksaa heille verovaroista “lisäeläkettä”. Ei ole oikein, kun yrittäjät muutenkin ovat vastentahtoisia verojen maksajia! Suurimmat yrittäjäpuolueet ovat Kokoomus ja Perussuomalaiset.

Politiikan tarkkailija

J.A.T:lle (HäSa 7.7.): Tyhmyyttäsi otit auton päiväksi liikennekäyttöön määräaikaiskatsastusta varten, kun sinne voi ajaa vaikka ajoneuvo on seisonnassa.

Mara Hämeenlinna

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot