fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Hävettävää vetkuttelua Hämeenlinnassa – Aulangon tornin korjaus ei voi olla avaruustiedettä

Muita: Voisiko olla hölmömpää valtuustoaloitetta?
Aulangon näkötorni marraskuussa vuonna 2018. Kuva: Riku Hasari
Aulangon näkötorni marraskuussa vuonna 2018. Kuva: Riku Hasari

Aika vetkuttelua tuo Aulangon näkötornin korjaus. Ensimmäisenä vuotena mietitään mitä pitäisi tehdä, no laitetaan torni kiinni. Toisena vuotena suunnitellaan olisiko jotain tehtävä, päätetään, että pitää korjata. Kolmas vuosi tulossa, rahat eivät riitä. Mitä tästä pitäisi sanoa? Hieno torni, ei saa korjausta. On selvä, että turvallisuus on ensisijainen. Mutta… kun tornia pitäisi käyttää. Uskoisin, että me hämeenlinnalaiset haluaisimme käydä tornissa ja kun puhutaan turisteista Hämeenlinnassa, ihan hävettää. Laittakaa nyt se torni kuntoon, ei sen korjaus ole mitään avaruustiedettä. Eikä siinä voi olla museovirastokaan jarruna.

Korjausvetkuttelua

Erittäin hyvä ulostulo Evon asiassa ministeri Lepältä (HäSa 28.10.). Korholan työryhmän “Greenpeace-malli” on on syytä hylätä. Missä muuten ovat vastaukset Hämeenlinnan kaupungin kymmenen kohdan listaan tuolle työryhmälle?

Metsämies, Riihimäki

Lue myös: Riita Evon tiedekansallispuistosta muhii nyt hallituksessa – Hanke ei etene tällä vaalikaudella, uskoo maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä (28.10.2021)

Voisiko mitään hölmömpää valtuustoaloitetta olla kuin pyörätiet pitäjiin? Ei voi. Kaksi pyöräilijää, Laatikainen ja Leinikka, jättävät – tietysti – sanomatta, mistä ne kymmenet miljoonat raapaistaisiin.

Velkaa jo tarpeeksi

Lue myös: Pyörätiet Hämeenlinnan keskustasta pitäjiin? – Valtuustoaloite patistaa edistämään pyöräilyä pitäjien ja kantakaupungin välillä (27.10.2021)

On haasteellista varata aikaa lapselle rokotukseen. Vanhempien pankkitunnuksilla tämä ei ole mahdollista. Soitin tiistaina aamulla koronarokotusten ajanvarauspuhelinnumeroon. Takaisinsoitto pitäisi tulla puheluiden saapumisjärjestyksen mukaan. Torstainakaan ei soittoa kuulunut. KHSHP:n sivuilla suositellaan käyttämään sähköistä ajanvarausta.

Rokotekattavuus

Olipa kummallinen kommentti pelastustoimen esimieheltä, A-studiossa (Yle tv 1, 27.10.) kun kysyttiin syytä ensiapu- ja pelastustoimen yksiköissä ilmenneisiin seksuaaliseen häirintään, vähättelyyn ja pornon katseluun mm. palolaitoksilla. Johtaja selittää: “.. olemme tällainen viimeinen miehisyyden linnake sillä tapaa, että olemme todella miesvaltainen ala, jolle naiset ovat tehneet tuloa vasta viime vuosina… olemme vanhoillisia.”. Ei sukupuoli kyllä oikeuta huonoa johtamista missään yksikössä ja siitähän on kysymys, kun virallisia valituksia ei kirjata toimenpiteiksi.

Hyväveli

Nyt kaikki tsemppaamaan Lentiskerhon-naisia. Ovat uuden edessä, koska valmentaja on vaihtunut.

Mitaliputkelle jatkoa

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot