fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Hei autoilijat, jotka luulette ajavanne oikein pysäköintialueella

Hämeenlinnan Idänpään S-marketin parkkipaikalla liikennöinti on kohtalaisen sujuvaa. Kuva on vuodelta 2014. Kuva: Markku Tanni
Hämeenlinnan Idänpään S-marketin parkkipaikalla liikennöinti on kohtalaisen sujuvaa. Kuva on vuodelta 2014. Kuva: Markku Tanni

Te autoilijat, jotka luulette tietävänne, että pysäköintialueella oleva niin sanottu kokoojaväylä on etuajo-oikeutettu, katsokaa autoliitto.fi-sivustolta video: “Ajaminen pysäköintialueella”.

Turhautunut

Todella iso kiitos lettukeisari Tero Suomalaiselle sekä muille keskiviikkoisten harrasteajoneuvotapahtumien järjestäjille. Viimeisin tapahtuma bändeineen oli täysi kymppi! Sana on kiirinyt ja kalustoa oli saapunut kauempaakin. Seuraavaa kertaa odotellessa.

Punainen Chevy

Taas esiteltiin yksi eriarvoisuutta tilastoiva hanke (HäSa 18.8.). Vieläkö joku repii rahaa ja kuluttaa aikaa etenevän eriarvoistamiskuilun todisteluun? Tuo raha ja aika pitäisi laittaa jo toimenpiteisiin ja niiden kehittämiseen. Mutta keskiluokan ylittänyt ei halua toimia köyhien parissa muutoin kuin “hyväntekeväisyydestä” tai pomona eli sivusta tai ylempää katsoen.

Teot puuttuvat

Lue myös: Tällaista on eriarvoisuus Suomessa vuonna 2020 (18.8.2020)

Oksalan navetta mainostaa jo 8. joulukuuta pidettäviä joulumyyjäisiä.

Näin Hämeessä

Voisiko kaupunki jakaa suurennuslasit paperisten bussiaikataulujen yhteydessä? Ymmärtääkseni kaupungin pitäisi palvella kaikkia asukkaitaan tasapuolisesti. Eihän jokaisella ole nettiyhteyttä, tai hyvää näkökykyä.

Isommalla fontilla!

Lue myös: Nuuka kaupunki säästää aikatauluissakin (10.8.20220)

Voisiko joku taho kertoa, mikä on tämä Skopjesta Pohjois-Makedoniasta porukka, joka reissaa Suomeen? Tuskin tänne lomailemaan ovat tulossa? Miksi tätä porukkaa käsitellään erikoisryhmänä? Ovatko Suomen kansalaisia ja miksi ei testata jo lähtömaassa? Avoimuutta tiedottamiseen!

Realisti

Keskustan ministeri Mika Lintilä tekee puolueen vaalityötä moittiessaan päätöstä matkustusrajoituksista! Kyllä on hirmuinen hätä puolueen heikosta asemasta, kun halutaan vaarantaa lisää suomalaisten henkiä sen vuoksi.

Voi hyvää päivää

 

Tekstaaja, kerro nimesi

TOIM. HUOM. Lyhyesti lukijoilta -palstan (painetussa lehdessä tekstaripalstan) kirjoittajien on kerrottava lähetyksen yhteydessä aina toimitukselle nimensä ja yhteystietonsa (paikkakunta).

Nimen puuttuminen on useimmissa tapauksissa julkaisun este.

 

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot