Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: HPK Mestikseen Tapparan farmijoukkueeksi?

HPK:n maalivahti Daniel Lebedeff Forssan Palloseuran paidassa Mestiksen ottelussa Kiekko-Espoota vastaan viime marraskuussa Forssassa. Kuva: Tapio Tuomela
HPK:n maalivahti Daniel Lebedeff Forssan Palloseuran paidassa Mestiksen ottelussa Kiekko-Espoota vastaan viime marraskuussa Forssassa. Kuva: Tapio Tuomela

Kuuluisiko HPK Mestikseen? Etuja olisi: rakentaa halvempi areena, omille junioreille peliaikaa enemmän, toimiminen mahdollisesti esimerkiksi Tapparan farmijoukkueena, pienemmät pikkukaupungin antamat tukiaiset, muiden urheiluharrastusten monipuolistuminen Hämeenlinnassa. HPK voisi pelata maakunnan mestaruudesta forssalaisten kanssa ja turha kilpailu suurten tamperelaisten jääkiekkojoukkueiden kanssa jäisi pois.

Nahkatakkiteknikko

Kaupungin pysäköintiyhtiön kolmas pytinki Pööli ammottaa tyhjyyttään. 18 miljoonaa euroa veronmaksajien rahoja on mennyt taivaan tuuliin ja lisää palaa kaiken aikaa ylläpitomenoina. Toivottavasti uusi valtuusto laittaa stopin tällä touhulle!

Entinen kokoomuslainen

Lue myös: Pööli ja keisarin uudet vaatteet (mielipide, 14.11.2020)

Kylläpäs tämä on iso, hämmästeltiin Pöölin avaisissa (15.10.2020)

Areena ja hotelli sopisivat hyvin katteelle parkkiluolan viereen, tekojää Hämeensaareen puukerrostalojen kanssa ja Hämptonin Manhattan Kantolaan.

Visio

Toimittaja Päivi Ojalan eutanasia-kolumni (HäSa 20.1.) oli tärkeä puheenvuoro vaikeasta asiasta. Maan lääkärikunta on yhä kahtiajakautunut eettisistä syistä. Poliitikko Maarit Feldt-Rannan kuolema ja siihen liittyneet pohdinnat ovat pysäyttäneet monet. Voisi olla hyväksi, jos asia jotenkin järjestyisi eduskunnan uusintakäsittelyyn. Riipaisevat ongelmat eivät poistu sillä, että ne piilotetaan maton alle.

Joku

Jotain on pakko tehdä pian tai koronavirus karkaa käsistä! Mitä haluatte: rajat kiinni ja Uudellemaalle liikkumiskielto, rajattu ulkonaliikkumiskielto koko maahan, vai kaaos ja ylikuormitus sairaaloihin ja satoja lisäkuolleita?

Riskiryhmäläinen

Ihmettelen, miksi päiväkotien henkilökunta ei kuulu muun terveys- ja sosiaalialan henkilöstön joukkoon koronarokotusten järjestyksessä. Yhdessä jos toisessakin päiväkodissa tartuntoja ja henkilökunta työskentelee lähikontaktissa lapsiin usein ilman maskia. Kouluissa altistuminen on vähäisempää, joten varhaiskasvatuksen henkilökunta on suuremmassa riskissä kuin opettajat.

Varhaiskasvatuksen opettaja

Olipa surullista kuulla Vanajaveden saukon kohtalosta. Toivon totisesti, että saukon kuoleman syy selviää, eikä ole ollut kaksijalkainen peto asialla? Kovasti oli Viipurintien sillan alla kengänjälkiä molempien vedessä seisovien silta-arkkujen vieressä keskiviikkoaamuna.

Varrelta virran

Lue myös: Yllätys oli melkoinen, kun rantareitin varrelta löytyi jäätynyt saukko (20.1.2021)

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot