fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Ilkivalta on joutavaa touhua

Paikkojen rikkominen ja muut tihutyöt aiheuttavat turhia kuluja ja ylimääräistä työtä. Kuva: Tapio Tuomela
Paikkojen rikkominen ja muut tihutyöt aiheuttavat turhia kuluja ja ylimääräistä työtä. Arkistokuva: Tapio Tuomela

Lämpimät kiitokset Lammin terveysasemalle asiantuntevasta hoidosta ke 1.7.

Potilas Hauholta

Ymmärrän, että valtuutettu Turjalla lähtee nollasta sataan alle sekunnin, mutta ryhmyri Turja voisi nukkua yön yli ennen kuin reagoi. Turjan kyky tehdä yhteistyötä paljastuu siinä, että hän leimaa kaikki muut valtuutetut vastuuttomiksi, väärin päättäjiksi, kerta toisensa jälkeen. Toriparkittomuuden “kunnian” ottaminen persuille on myös ihan heidän omaa kuvitelmaa.

Pasi Vesala

Raimo Vesala kysyy: “Onko perussuomalaisten eriävistä mielipiteistä ollut mitään hyötyä?” Pitkäaikaisena HML:n kunnallispolitiikan seuraajana tiedän, että ei mitään hyötyä kaupungille, eikä veronmaksajille. Pelkkää sanahelinää ja utopistista uhoamista! Ilkkala on Ranteen eduskunta-avustaja, joten sylttytehdas on tiedossa. Muutoinkin olen Vesalan kanssa täysin samaa mieltä.

Politiikan tarkkailija

Nimimerkki Seuraajalle: Vertaat omenoita appelsiineihin. Monet monumentit on rakennettu orjatyövoimin. Myös Valkoinen talo. Niiden purkaminen olisi epäkunnioittavaa orjia ja heidän kokemaa kärsimystä kohtaan. Sen sijaan orjaisäntien kunniaksi pystytettyjen patsaiden purkaminen on osoitus siitä, ettei heidän toiminta ole enää hyväksyttävää. Seuraaja, hyvä: Seuraa tarkemmin ja harjoittele empatiaa.

Inhimillinen ihminen

“Joutavalla jotain teetättää”, vanha sanonta tulee mieleen, kun lukee Hauhon urheilukentän ilkivallasta (HäSa 1.7.).

Mirka

Luettuani 30.6. olleessa Hämeen Sanomissa jutun muovin kierrätyksestä, olin aivan ihmeissäni. Olen vienyt kaiken muovin, jopa pessyt esim. jugurtti- ym. kipot. Jutun luettuani mietin että mitä se kannattaa jos Suomessa ei ole mahdollisuus jatkokäsittelyyn kaikelle muovijätteelle, vaan ne viedään kalliilla hinnalla muualle, jonka kansa maksaa.

Sekajäte

Meinaako vihervasemmisto mustamaalata kokoomuksen mahdollisen pressaehdokkaan? Kieroilemallahan demarit saivat jo voiton eduskuntavaaleissa vuosi sitten. No pelottaahan se.

Lämpsy

Vaasassa on aiottu näinä päivinä lopullisesti nostaa kädet pystyyn sitä tiukasti ympäröivän ruotsinkielisen Mustasaaren kunnan kanssa käytyjen yhdistämisneuvottelujen osalta. Ei synnykään tilastollisesti arvostettua 100 000 asukkaan kaupunkia. Vastaavankokoista myös Hämeenlinna sitkeästi ajoi sitä myös tiukasti ympäröivien Hattulan ja Janakkalan kanssa. Samaa kieltä sentään yhdessä puhuttaisiin. Täälläkin ajatus lienee jo täysin kuopattu.

Onko?

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot