Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Joko on miehen vuoro Janakkalassa?

Kuva: Riku Hasari
Kuva: Riku Hasari

Mielenkiintoista nähdä mihin ratkaisuun Janakkalan valtuusto päätyy kunnanjohtajan valinnassa. Onko nyt miehen vuoro tässä naisjohtoisessa kunnassa?

Tasa-arvo

Käppäilin torin vartta ja pälkähti päähän, että vaihtoehtoisesti torille voisi kaivaa reippaankokoisen uima-altaan. Rantahiekkakin olisi jo valmiina. Oispahan ihan mukava biitsi keskellä kylää. Voisin hakea vaikka rantavahdiksi. Ilmainen idea, olkaa hyvä.

K Björn

Raivostuttavaa välinpitämättömyyttä Iittalan R-kioskilla: Asioin kyseisellä kiskalla ja heti ovensuussa oli noin viisi ”remonttireiskaa” kahvittelemassa, niin ettei sisälle meinannut mahtua! Kysyin myyjältä, että tällaisetko ovat ohjeistukset? Hän vain välinpitämättömästi vastasi, että kyllä ne lähtevät kohta. Jos ei välitä omasta terveydestään, niin voisi ainakin kunnioittaa asiakkaiden terveyttä! Valitettavasti tajusin vasta jo autossa istuessani, että olisi pitänyt kääntyä ovella ja mennä muualle.

Kyllä otti pattiin

Hallitus lopetti Uuttamaata koskevan liikkumisrajoituksensa hämmentävästi jo ennen tätä viikonloppua. On mielenkiintoinen yhteensattuma, että räntäsateitten jälkeen ennustetaan lämpenevää poutajaksoa samasta viikonlopusta alkaen.

Paksuvirtamies

Nimimerkille Ojoinen: Mietipäs, että se parjaamasi pienyrittäjä ja hänen yrityksensä maksavat verojen kautta osan mm. sinunkin terveyspalveluistasi. Jos yritys kaatuu, jäävät niin yrittäjä kuin hänen työntekijänsäkin tukien varaan ja sen lisäksi jäävät yhteiskunnalta saamatta niin heidän kuin myös sen yrityksen veroeurot. Kateus ja katkeruus vievät elämässä pitkälle, mutta tässä kohtaa ne osuvat kyllä hyvinkin pian omaan nilkkaan.

Yrittäjäystävällinen ei-yrittäjä

Miettikääpä: Suuren firman pomo suuressa vastuussa firman menestymisestä: kuukausiansio mahd. yli 30 000 euroa kuukaudessa. Koulutettu sairaanhoitaja suuressa vastuussa ihmishengistä: kuukausiansio alle 3 000 euria. Vaikea yhtälö!

ML

Oppositio alkaa huolestua, kun hallituspuolueiden kannatus alkaa hiipua. Nyt sitten, kesken Suomen suurimman kriisin sitten sotien, kehdataan alkaa tekemään puoluepolitiikkaa ja syyttämään hallitusta. Typerää käytöstä, kokoomus ja perussuomalaiset.

Vassari

Korona on pakottanut EU-valtiot omatoimisesti rajojensa valvontaan vanhaan malliin. Mistään merkittävistä pakolaisliikehdinnöistä ei olekaan viime viikkoina raportoitu. Ilmeisesti Suomeenkin tulijamäärät ovat minimissään. Hallituksellamme lienee nyt akuuttien ongelmien kanssa aivan riittävästi tekemistä, joten jo päätettyä 175 turvapaikanhakijan oton toteutusta ei ole ainakaan kiirehditty.

Jo maskipolitikointi työllistää ministerimme

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti) kerro mielipiteesi, aina nimesi ja nimimerkkiä käyttäessäsi nimimerkkisi sekä lyhyesti yhteystietosi

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

Kerro mielipiteesi, nimesi ja nimimerkkiä käyttäessäsi nimimerkkisi sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.