fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Jospa sytytettäisiin jouluvalot vasta joulukuussa? – Miten paljon energiaakin säästyisi!

Muita: Boomerit odottelee coolimmin vappusatasiaan.
Tuikkikaa oi joulun tähtöset, kuten nämäkin kauniit ilontuojat jo vuoden 2012 joulun aikaan. Kuva: Tapio Tuomela
Tuikkikaa oi joulun tähtöset, kuten nämäkin kauniit ilontuojat jo vuoden 2012 joulun aikaan. Kuva: Tapio Tuomela

Mitä jos kaikki suomalaiset jouluvalojen harrastajat sytyttäisivät ne vasta joulukuussa? Miten paljon energiaa säästyisi?

Ilonpilaaja

Yllättävän moni asiakaspalvelija ei ilmeisesti osaa päättää, sinutteleeko vai teititteleekö hän asiakasta. Huvittavinta on kun molemmat tyylit käytössä vuoron perään.

Minä sinä hän…

Olen vuosikausia ähkäillyt Sibeliuksenkatua ylös ja talvisin tasapainoillut alas, siksi minua ihmetyttää, kuinka moni tulisi polkemaan torille ja sieltä pois tämän jyrkän mäen kautta. Kaupungin kukkaron pohjalla eivät tunnetusti nykyisin killingit kilise!

Mitä metri maksaa?

Kaupunginhallituksen puheenjohtajan Jari Koskisen (kok.) mukaan hallituksen venyvät maratonkokoukset eivät johdu riitelystä, vaan kuntavaalien tuomista, runsaasta määrästä uusia jäseniä (HäSa 3.11.). Hetkinen. Eikö tämä ollut poikkeuksellinen järjestely, kun pienten puolueiden edustus otettiin mukaan kaupunginhallitukseen? Missä rohkeat päätökset menojen supistuksista? Käyttötalouden paisuminen ei kuuluisi olla vain Teppo Turjan (ps.) huoli. Plussalle kun päästiin teennäisesti koronatuilla.

Puhekoneet kotiin

Hämeenlinnan avantouinti- ja saunaseura Pulahtajien puheenjohtaja Titta-Liisi Rapila haluaa, että Varikonniemeen rakennettaisiin yleinen sauna. Asia ei ole helppo, eikä yksioikoinen. Alueella ei ole rakentamisen mahdollistavaa kaavaa. Kuka saunan rakentaisi? Kaupungilla ei ole siihen tarvetta, eikä budjettirahaa. Saunatoiminnan pitäisi olla myös taloudellisesti kannattavaa. Se vaatisi ylläpitohenkilöstön. Joten ehdotus on yhtä utopistinen kuin kauppahallihaave!

Heikki Notko

Toimittajat kertovat, että asukkaiden pitää saada tietoa puolustusvoimien Viestikeskuksesta. En oikein ymmärrä, miksi tavallinen tallaaja olisi siitä kiinnostunut. Myös vedotaan sananvapauteen. On nähty, että papereissa on salaiset merkinnät.

Ei hyvältä näytä

On se kumma, kun Kerhon miehiä on yhtenään pelikiellossa, ja sitten kun vedetään kaksi miestä päähän kohdistuneilla taklauksilla “kylmäksi”, niin ei edes pikkukakkosta. Pitäisi kai jäädä sinne jäälle tekemään se “kuolema”, ennen kuin tuomarit ja erityisesti ne tarkkailijat heräävät. Niin kuin Pelsujen kultakypärä teki.

Oranssit lasit?

Lue myös: Kerho otti taas voiton Pelicansista – “Peli oikeastaan alkoi toisesta erästä” (4.11.2021)

Boomerit on coolimmin odotelleet vappusatasta jo pidemmän aikaa. Eikö vaalilupauksista pitäisi pitää kiinni?

Petetty olo

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot