Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Käsittämätöntä! – Miksi Nummen koulun henkilökuntaa ei uskottu?

Hämeenlinnalaisen Nummen koulukeskuksen kolmannen kerroksen aulaa elokuussa vuonna 2018. Kuva: Christoffer Enckelman
Hämeenlinnalaisen Nummen koulukeskuksen kolmannen kerroksen aulaa elokuussa vuonna 2018. Kuva: Christoffer Enckelman

Hienoa, että vihdoin viimein on päätetty tehdä jotakin Nummen yhtenäiskoulun ääni- ja levottomuusongelmalle, joka kerkisi jo häiritsemään parisen vuotta. Surullista on se, että nyt vasta! Miten on mahdollista, että henkilökunnan mielipiteitä ei voitu uskoa jo etukäteen. Tiedettiin, että verhot eivät tule auttamaan. Tiedettiin, että tilojen pienuus tuottaa ongelmia. Näistä kerrottiin Rimpelälle, Karrimaalle, rehtorille… Vastaus oli vain, että tila edellä mennään, meidän pitää sopeutua tiloihin! Mitä jos ei vaan voi! Käsittämätöntä.

Nimimerkin takaa virkani puolesta

Joudun (kuten moni muukin) käymään Jukolan hammashoitolassa. (Matkoihin noin kaksi tuntia ja hoitoaika viisi minuuttia!) No, suurin shokki oli se moskan määrä, mikä oli kaikkialla S-marketilta terveyskeskukseen.  Käsittämätöntä! Voisi melkein kuvitella Karanojan seudun olevan siistimpi.  Eivätkö asukkaat välitä?

VK, Ojoinen

P-torikysely oli toteutettu täysin amatöörimäisesti. Koskaan kyselyssä ei voi samalla kysymyksellä kysyä kahta eri asiaa. Kysymyksissä ei ollut mahdollista ehdottaa yhtä useampaa vaihtoehtoa. Vastaajalle ei tullut mitään tietoa, lähtikö kysely eteenpäin vai ei.

Osaamattomuudesta ja asenteesta huolestunut

Arvoisat kaupunkilaiset, äänestäkää nyt mielipiteenne toriparkista. Kolmikko kaupungin johdossa tutuu olevan melkoinen karhukopla, jolla ei ole minkäänlaista suhteellisuudentajua verorahojen käytöstä kuntalaisten eduksi. He ajavat väkisin omaa mielipidettään läpi toriparkista ilman mitään suhteellisuudentajua, piittaamatta kustannuksista ja hyödystä kaikille veronsa maksaville. Ehdottomasti kaupunki ei tarvitse toriparkkia, ensin tiestöt kuntoon.

Pentti Ranta

Nimimerkki Pitkällä Tähtäimellä (HäSa 20.2.) miettii tyhjän ja tarpeettomaksi havaitun parkkiluolan käyttöä! Kuopiossa parkkitila on jouduttu täyttämään pikkuputiikeilla ja muutettu osin liiketiloiksi muutenkin. Meillähän on jo tyhjiä liiketiloja muutenkin ympäri kaupunkia!

Realisti

Äänestät niin tai näin, Sarit kääntävät sen toriparkkiin päin.

Niinpä

Kyllä minun mielestäni myös päiväkotilasten olisi pitänyt saada äänestää Hämeenlinnan keskustan kehittämisestä ja P-parkista!

Voi hyvää päivää

Kutalan päiväkodin viereinen kävelytie keskiviikkona 19. helmikuuta: Lämmin kiitos sinulle ystävällinen koiraa ulkoiluttanut nainen, joka autoit saveen juuttunutta 10-vuotiasta poikaani! Vaikka et saanut poikaa irti savesta, henkinen tuki oli siinä kohdassa sydämellinen apu. Tapahtuma sai meillä aikaan monet naurut eilen. Mukavaa kevättä!

APUUN JUOSSUT ÄITI

Suurkiitos nimimerkki Mummo, kun myrskytuulien lisääntyessä otit esiin huolen isoista puista talojen pihoilla (HäSa 20.2.). Meille kaupunki kirjasi kiellon kaataa suuria puita tontillamme, ilmeisesti maisemallisista syistä. Voisikohan kaupunki merkitä suojelemiensa puiden kylkeen kyltin: ”Tästä puusta vastaa ja sitä suojelee Hämeenlinnan kaupunki”, silloin kun puu on vaarallisen suuri?

Huolissaan minäkin

Hienoa päästä Matkahuollon matkaketjukokeiluun, mutta voisikohan kaupunkilaisille ensin järjestää toimivan joukkoliikenteen? Esim. Sairion isolle omakotialueelle ei ole yhtään bussilinjaa, ennen oli kaksi tunnissa.

MOPOAUTOPAKKO?

Urheiluseostajalta odottaisi kirjakieltä, eikä murteen vääntämistä, kuten entinen hiihtäjä selostaa hiihtokilpailussa: ”kello on käessä”, kun tarkoitti ”kädessä”.

Elmu

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti) kerro mielipiteesi, aina nimesi ja nimimerkkiä käyttäessäsi nimimerkkisi sekä lyhyesti yhteystietosi

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

Kerro mielipiteesi, nimesi ja nimimerkkiä käyttäessäsi nimimerkkisi sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

 

Menot