Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Kaupungin veronmaksajat halvemmalla aseman parkkitaloon

Asemanrannan pysäköintitalon valmistumassa Hämeenlinnassa kivenheiton päässä rautatieasemasta. Kuva: Pekka Rautiainen
Asemanrannan pysäköintitalo on valmistumassa Hämeenlinnassa kivenheiton päässä rautatieasemasta. Kuva: Pekka Rautiainen

Asemanrantaan on valmistumassa Hämeenlinnan kaupungin pysäköintiyhtiön rakentama parkkihalli. Hintoja ollaan määrittämässä. Kohtuus ja kaupungin etu vaatii, että hinta on halvempi niille, jotka maksavat veronsa tälle kaupungille.

Iloinen veronmaksaja

Lue myös: Asemanrannan uusi pysäköintilaitos valmistuu ajallaan (27.7.2020)

Ahti Hietanen puuttu oikeesti upeella tavalla ”niin kun” suomen kielen käyttöön. Muutaman paljon käytetyt sanat esiintyvät joidenkin kirjoittajien, mutta ennen kaikkea haastateltavien kielenkäytössä, usein nuo sanat hukuttavat varsinaisen asian, ilmeisesti puhuttavaa ei oikeesti ole. Upeeta loppukesää.

Karppa

Vuorentaan vanhainkodin purku (HäSa 28.7.) saattaa olla epätavallisen edullinen ehkä siksi, että ”purkaja kippaa jätteet metsään tai omalle montulleen ja vetää hiekkaa päälle”. Viranomaisen on tiedettävä, että ostettu palvelu tuotetaan vastuullisesti.

Käppänätyttö

Lue myös: Hämeenlinnalle iloinen yllätys – Vanhainkoti saadaan alan yli puolet arvioitua halvemmalla (28.7.2020)

”Ukko-Pekka puksuttelee Riihimäen ja Toijalan välillä Oitin, Turengin, Hämeenlinnan ja Parolan asemilla.” (HäSa 27.7.) Siirretäänkö Oitti uuteen paikkaan? Sehän on nyt Riihimäen ja Lahden välillä.

Muisto

Voisiko valtuutettu Teppo Turja (ps.) kertoa, minkä puolueen valtuutettu tarkastuslautakunnasta puuttuu (HäSa 27.7.)? Tilintarkastusyhteisön viime kädessä valitsee valtuusto, eli siis kaikki puolueet. Ei asia ole tämän vaikeampi tulkita.

Sirpa Laakso (sd.)

Pasi Honkanen (HäSa 27.7.), kerrotko, mitä ovat ne elinvoimahankkeet, joihin kaupunki on ”sullomassa” rahaa kymmeniä miljoonia euroja. Muuten maanantain lehden mielipidekirjoitus jää populistiseksi heitoksi. Kannattaa varmaan asettua ehdolle ensi keväänä kunnallisvaaleissa ja laittaa Hämeenlinnan kaikki asiat paremmalle tolalle!

Heikki Notko

Joko nyt olisi nähty ”pohjat” perussuomalaisten kansanedustajien suunsoitossa? Valtioneuvoston jäsenten nimitteleminen on törkeydessään jotain täysin anteeksiantamatonta! Ei voi olla niin, että toisen ihmisen kunnioitus on tuota luokkaa. Hävetkää perussuomalaiset!

Voi hyvää päivää

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.