fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Kaupunki pilasi bussiliikenteen

Paikallisliikenteen bussi Hämeenlinnan Sibeliuksenkadulla kauppatorin pysäkin kohdalla viime heinäkuussa. Kuva: Pekka Rautiainen
Paikallisliikenteen bussi Hämeenlinnan Sibeliuksenkadulla kauppatorin pysäkin kohdalla viime heinäkuussa. Kuva: Pekka Rautiainen

Nimimerkille Entinen kuljettaja: Tämä kaupunki todella pilasi kaupunkiliikenteen. Saimme kirjavan bussivalikoiman, ikikuluja ja joskus jopa ilmastoteipillä paikattuja. Asiakaspalvelusta olisi kai pitänyt sopia erikseen, olisiko lisännyt hintaa? Eikö ole firman asia mahdollistaa yhtenäinen työasu? Juuri kuljettaja on yhtiönsä edustaja.

Matkustaja

Olisi hyvä saada bussien kulkua myös yhteistilamme kirjaston suuntaan ja sieltä poiskin, kuten nimimerkki Rantareitti (HäSa 29.5.) ehdotti. Samalla tulisi mahdollisuus viihtyä myös rannan tienoossa. Kaikilla kun ei omaa autoa ole. Busseissa mahtuisivat rollaattorit ja pyörätuolitkin mukaan. Polkupyöräliikenne on kannatettavaa. Pyöräilyreitit pitäisi kuitenkin järjestää suunnitelmallisesti. Se toisi turvallisuutta. Lisäksi myös pyöräilijöiden pitäisi ajaa turvallista nopeutta. Pohdinnassa olisi nähtävä myös lasten, ikäihmisten, näkövammaisten ja rajoitteiden vaikutus liikkumiseen.

Kirsti2

Hauhon terveysasema voisi olla nimeltään Hyvän Mielen Terveysasema. Perusteena mielipiteelleni on kokemamme hoitajien osaava ja ystävällinen palvelu. Kiitokset ja hyvää kesää Teille.

Meidän Arja

Kyllä Hämeenlinnan ylioppilaat olisivat ansainneet Gaudeamus igitur -esityksen etänä vaikka mieskuoron esittämänä lyseon vanhasta juhlasalista.

Harmittaa

Suurkiitos henkilölle, joka palautti unohtamani puhelimen Prisman neuvontaan torstaina 28. toukokuuta.

+80 v.

Nimimerkin O tempora o mores (HäSa 28.5.) luettelo suojelluista lajeista sisältää väärää tietoa. Minkkiä saa tappaa läpi vuoden. Tosin sitä olisi pitänyt hävittää tehokkaasti jo vuosikymmeniä. Metsäkaurista ja Itämeren kahta hyljelajia saa metsästää. Luonnonsuojelijana ja kotimaisen ruoan ystävänä toivon, että merimetson ja valkoposkihanhien määrää aletaan rajoittaa.

Hortus & Silva

Voi hoitajien edustajat! Tyhjän saa pyytämättäkin. Miksi petitte edustanne? Veikkaanpa suurta pakoa halvempiin työttömyyskassoihin, esimerkiksi YTK:hon. Tehyyn ja Superiin ei näköjään ole luottaminen!

Vihainen hoitaja

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (välilyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

 

Menot