Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Kiitos pysäyttävästä jutusta – Tsemppiä Antti Karjalainen!

HPK:n Joni Tuuulola ja maalivahti Antti Karjalainen kamppailussa Lukon Aaron Gagnonin kanssa tammikuussa vuonna 2017 joukkueiden välisessä ottelussa. Kuva: Juhani Salo
HPK:n Joni Tuuulola ja maalivahti Antti Karjalainen kamppailussa Lukon Aaron Gagnonin kanssa tammikuussa vuonna 2017 joukkueiden välisessä ottelussa. Kuva: Juhani Salo

Kiitos Samuel Savolaiselle avoimesta ja pysäyttävästä jutusta koskien maalivahti Antti Karjalaisen kohtelua HPK:ssa (HäSa 5.4.). Tsemppiä Antti! HPK on nyt julkisen selityksen velkaa.

Fair play?

Lue lisää: HPK vastaa Antti Karjalaisen puheenvuoroon (5.4.2020)

Ilmoittaudun heti jollekin marjatilalle mansikanpoimijaksi. Kelpaanko?

Joutilas eläkeläinen

Kun on poikkeustila, eikö maassa saada koneita ompelemaan suusuojaimia ja pian, ettei kohta olla kuin Ruotsissa?

Sari

Miten ranskalaisella, kadun puolella olevalla parvekkeella pystyy osallistumaan parvekejumppaan? Talon toisella, pihan puolella, osallistuvat, mutta kadun puoli ei edes tiedä tapahtumasta.

Tahtoo tietää ja osallistua

USA ja Turkki kahmivat suojavarusteita isomman oikeudella, rahalla tai röyhkeydellä. Sama tulee tapahtumaan myöhemmin elintarvikkeiden osalta, kun ruoan tuotannossa tulee maailmalla koronan vuoksi ongelmia. Nyt pitäisi kiireesti saada suomalaisille tiloille työvoimaa lomautetuista ja opiskelijoista ja huolehtia ruoan tuotannon omavaraisuudesta

Elintarvikepula näköpiirissä

Olin KHKS:n ensiavussa 3. huhtikuuta minulle sattuneen tapaturman johdosta. Sain ammattitaitoista, kohteliasta ja ystävällistä palvelua. Kiitos!

Oikea olkapää

Hieno, hyvä ja asiallinen mainos Tokmannilta (HäSa 3.4.). Arvostan.

Mika S.

Nimimerkki Yötyöläinen ei taida erityisemmin pitää lapsista. Silloinkin, kun kotiovelle ei tulla virpomaan, hän puhuu vain meluavasta kakaralaumasta. Tässä on nyt jotain sellaista, johon Karjalassa syntynyt isoäitini ei olisi kannustanut.

Tuomas Hyvönen, Kuopio

Jukolan terveysaseman henkilöstölle erityiskiitos nopeasta ja ystävällisestä palvelustanne auttaessanne minua.

JM

Hämeenlinnan uusi kaatopaikka alkaa Tiiriön K-raudan portilta, jatkuu K-Citymarketin aidan vierustaa koko pyörätien matkan. Ja roskaa riittää…

Tarkkailija

Satoja hanhia lensi takaisin etelään päin, oli aikaista liikkua. Aivan kohta ne palaavat voimaantuneina jatkamaan eloaan, näin se soljuu elämä, varovasti.

Ruokakuski

Jos iittalalainen mopopoikasi valittelee, että pitäisi saada mopoon uusi takarengas, kun vanha on kulunut, niin käypä katsomassa S-marketin ja aseman väliä. Siellä sen pinta on piirreltynä asfalttiin.

Missä järki?

Janakkalan kunnan talous sukeltaa syvälle ja nyt uudet rakennushankkeet jäihin.

Kuntalainen

Haloo Hämeenlinna! Nyt on aika laittaa pyörät pyörimään ja pensselit heilumaan. Kunnostettavaa riittää: kyläkeskusten puistot, penkit ja paviljongit kuntoon, lenkkeily- kuntoilureittien perusparannukset, uimarantojen puhdistukset, puhumattakaan yleisestä siisteydestä katujen varsilla. Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka paljon.

Paasikiventien varrelta

Tämä toriparkkihan tuntuu olevan varsinainen Vuotoksen allas Hämeenlinnan korkea-arvoisille virkamiehille ja -naisille.

Money talks

Nimim. Jaska (HäSa 3.4.), et sitten ole katsonut tarpeelliseksi lainkaan arvostella nimim. Orpoa persua (HäSa 31.3.) puoluepolitikoinnista. Onko opposition arvostelu sinusta ns. parempaa ja hyväksyttävämpää arvostelua kuin hallituksen arvostelu?

Ihmettelijä

Perussuomalaisten puheenjohtaja kertoo televisiossa, että hallitusohjelma tullaan kirjoittamaan uusiksi. Anteeksi kuinka? Ei tähänkään asti oppositio ole kirjoitellut niitä, ei nytkään.

Vassari

Ylen sarjan Karppi kakkoskausi näkyy Areenassa. Halvalla ei saa hyvää. Joka toinen otos on kuvattu runsaan lumen talvena ja joka toinen talvena, kun lunta ei ollut. Tulee mieleen lukion elokuvaharjoitus vuodelta 1975 kaitafilmille. Kuvaustunnin lopussa pääosan esittäjä yritti saada mopoa käyntiin. Viikon päästä kuvaus jatkui, mutta silloin oli lumi maassa. Mopo vietiin samaan paikkaan ja käyntiin polkemista jatkettiin. Valmiissa elokuvassa se näytti yhtä hassulta kuin Ylen huippuleffa 2020.

Hitsikokki

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti) kerro mielipiteesi, aina nimesi ja nimimerkkiä käyttäessäsi nimimerkkisi sekä lyhyesti yhteystietosi

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

Kerro mielipiteesi, nimesi ja nimimerkkiä käyttäessäsi nimimerkkisi sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.