fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Kilpaurheilijat ovat HPK:ssakin seuratyön sivutuote

Kuva: Markku Tanni
Tilanne HPK:n ja Ässien A-junioreiden ottelusta vuoden 2014 syyskuulta. Kuva: Markku Tanni

HPK on yhteistä tekemistä parhaimmillaan! Junioritoimintaa auttaa eniten se, että vanhemmille syntyy jatkossakin halu tuoda lapsi monipuolisesti kasvattavan harrastuksen ääreen. Vanhimpiin ikäluokkiin nousevat kilpaurheilijat ovat lapsia liikuttavan perustyön onnellinen sivutuote. Parhaimmista liikuttajista syntyy ammattivalmentajien alkuja. Liigajoukkue tarvitsee jatkuvasti kumpiakin sivutuotteita hyvin kehitettynä menestyäkseen. Tästä kaikesta on HPK:ssa vuosien varrelta vahvaa näyttöä ja siellä piilee myös laajan lippuja ja paitoja ostavan kannatuspohjan juuri. Juhlavuoden 2029 mestarijoukkueen vuoksi toivon junnujen valmennuspäälliköksi nappiosumaa ja hänelle vahvaa työn iloa!

Työ tekijäänsä palkitsee

Lue myös: HPK-juniorijääkiekko hakee uutta valmennuspäällikköä (9.2.2021)

HPK:n urheilutoimenjohtaja puhuu suuta suuremmalla. Seuran juniorijoukkueet ovat eri mittareilla pudonneet erittäin kauas siitä kärjestä, missä se oli vielä noin viisi vuotta sitten. Saavutuksia ja menestystä on suhteellisen helppo tarkistaa eri tilastoista. Avointa peliä kiitos, herra urheilutoimenjohtaja.

Hokiheikki

Nummen koulukeskuksen seinälevyjen halkeamat ja kirjaston saneerauksen jälkeiset rakennusvirheet portaissa ja ikkunoitten tiiviysvirheet ovat työaikaisen valvonnan laiminlyönnin seurauksia. Portaiden nousussa kahden sentin heitto pitäisi huomata viimeistään lopputarkastuksessa, jos sitä on ylipäätään edes tehty.

Ojoinen

Lue myös:

Nummen epäonnisen koulun seinät halkeilevat (6.2.2021)

Hämeenlinnan miljoonilla remontoidusta kirjastosta paljastui taas häikkää (9.2.2021)

Maakuntaveron toteutus on kyseenalaistunut hallituksessa, ilmeni artikkelista (HäSa 7.2.). Keskustan vuosikymmenien unelma maakuntahallinnosta onkin vaikeuksissa. Puolueen kannattaisi kehottaa Kanta-Hämeen kuntia yhdistymään Hämeenlinnan kunnaksi, jolloin syntyisi “hyvinvointialue, sui generis”. Jatkossa toimittaisiin kunnallisverolla sote-kustannuksissakin ja tilanne vastaisi maakuntaitsehallintoa. Hämeenlinnan imagokin kohoaisi.

Pilviin!

Lue myös: Maakuntavero on vaikea toteuttaa pikaisesti (7.2.2021)

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot