fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Koko maakunta suur-Hämeenlinnaksi – Kuka ottaa vaaliteemaksi?

Kuva: Muu
Kuva: Muu

Mikäli Hämeenlinna todella haluaisi palauttaa historiallista imagoaan ja lähteä sitä edistämään välittömästi, olisi se kevään kunnallisvaalien alla otettava vakavasti ehdokkaiden vaaliteemaksi. Teema olisi lyhyesti se, että aloitetaanko neuvottelut Kanta-Hämeen kuntien kanssa koko maakunnan luomiseksi Hämeenlinnan kunnaksi. Suurkunnan arvostus nousisi ja olisi mallina Suomen kuntarakenteelle. Yhteistyösuunnat olisivat Tampere ja Helsinki.

Eli O.K.

Karjalankadun alueen katuremontti saatiin vihdoin toteutettua vuosikymmenien odottelun jälkeen. Suuri kiitos siitä Hämeenlinnan kaupungille. Mukava on uudella asfaltilla kulkea. Sitten, ei aikaakaan kun jo Karjalankadun päässä revittiin uusi päällyste auki. Olivatko tyhjän tontin vesihuoltoliittymät unohtuneet vai mitä?! Tällä alueella on myös uusia jaettuja tontteja. Onko kadun aukirepimisiä siis tulossa lisää lähitulevaisuudessa?

Ojasta allikkoon

Paitsi järjen (alanurkka, HäSa 18.12.) valosaaste voi viedä myös terveyden aiheuttamalla monen päivän migreenin, silmäkivun ja pahoinvoinnin. Jokavuotinen kärsimys alkaa viimeistään adventtina, kun värilliset, vilkkuvat valoketjut palavat yötä päivää – toisille iloksi, toisille häiriöksi. Vuodenvaihteen ilotulitus tekee lisää kipeää sekä ihmisille että eläimille.

Valoherkkä

Jorma Talikka, kannanottosi hävittäjähankintaan (HäSa 21.12.) luo turvattomuuden tunnetta. Jospa kävisit vaikka pari reissua rauhanturvatehtävissä, kuten me monet rauhan puolustajat.

Lalli, Hämeenlinna

Hurraa! Eläkkeeni nousee melkein vappusatasen ensi vuonna! Siis +92,63 euroa. Mitä kummaa käteen jääkin veronkorotuksen jälkeen -13,80 euroa! Antti ja assistentti Mari vetivät taas nenästä.

Huijattu eläkeläinen

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot