fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Michael Joly kuuluu kentälle vain erikoistilanteissa – Lahjoittaa kiekon aina lähimmälle vastustajalle

Muita: Taas uusi sivu vitsikirjaan Hämeenlinnan kaupungista.
HPK:n kanadalaisvahvistus Michael Joly laitakahinassa Ässien Nikolas Matinpalon kanssa joukkueiden välisessä ottelussa 17. syyskuuta. Kuva: Tomi Vesaharju / HäSa
HPK:n kanadalaisvahvistus Michael Joly laitakahinassa Ässien Nikolas Matinpalon kanssa joukkueiden välisessä ottelussa 17. syyskuuta. Kuva: Tomi Vesaharju / HäSa

Kultakypärä Michael Joly on tehnyt tällä kaudella HPK:n melkein kaikki maalit. Jos olisin joukkueen päävalmentaja, nimeäisin Jolyn kuitenkin vain ylimääräiseksi hyökkääjäksi, joka olisi kentällä vain ylivoimassa ja jatkoerässä. Tasakentällisin pelattaessa hän lahjoittaa kiekon aina lähimmälle vastustajalle. Omille menneitä syöttöjä tai kiekonriistoja ei hänen sarakkeestaan paljon löydy.

Pettynyt katsoja

Lue myös: Kiekkokiuas: Onko HPK:n eväät syöty? – Sihvoselta kovaa raippaa myös ulkomaalaisvahvistusten otteille: “Pelaa kuin mustelmia välttelevä vanhus” (30.9.2021)

Taas uusi sivu vitsikirjaan Hämeenlinnan kaupungista. Hämeensaaren aukealla matkaparkki aukeana ja torilla siirrellään autopaikkoja luistinradan tieltä. Pykäliä ja sääntöjä viilataan. Olisiko “kerhossa” tilaa järkiperäistykselle asioiden hoidossa.

Marjaterttu

Pitäisikö kiittää Isosuota läksiäislahjasta, niin paljon pahaa mieltä tuli Idänpään ja Ojoisten asukkaille.

Tautinen

Tulipa ajatus. Kun Turengin keskusta on siinä vaiheessa, että aletaan työstää viihtyisyyttä kauppakeskuksen ympärille, tehdään siitä vihreä sekä kesäisin että talvisin: kapeita havukasviryhmiä ja havuistutuksia. Saataisiin talveenkin vähän väriä, kun ovat nykyään niin harmaita.

Väriä elämään, Turenki

Ilmastonmuutoksen vastainen taistelu menee Suomessa lasten turvallisuuden edelle. Kolmea pikkulasta voi laillisesti kuljettaa turvattomassa koppipolkupyörässä. Jos yrität kuljettaa lasta paljon turvallisemmassa henkilöautossa ilman laillisesti hyväksyttyä turvaistuinta, johon lapsi on tukevasti köytetty, sinua sakotetaan.

Matti Hietala, Rimmilä

“Poliisi aloittaa yt-neuvottelut”, uutisoitiin. (HäSa 28.9.). Syynä on artikkelin mukaan poliisitoimen rahoituksen 30 miljoonan euron vähennys ensi vuonna. Tämä kyllä herättää monessa lukijassa hämmennystä turvallisuuden heikentämisestä. Rahaa sen sijaan tuntuu riittävän muuhun: kehitysapuun nykytason 1 300 miljoonaan euroon 400 miljoonaa lisää. Maahanmuuton kustannukset ovat arvion mukaan 3 200 miljoonaa euroa vuodessa. Näistäkö säästöjä poliisille?

Ei toki!

Nimi toimituksen tietoon

Toimituksen tekstarinumeroon tulee edelleen runsaasti nimettömiä viestejä. Mielipidetoimittajan on kuitenkin tiedettävä, kuka tekstarin takana on. Muutoin viestin julkaiseminen on useimmissa tapauksissa mahdotonta. Nimimerkin suoja on kaikissa tapauksissa ehdoton. Nimen lisäksi viestissä on kerrottava kirjoittajan paikkakunta. Puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä yhteystiedoksi.

 

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot