fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Kun olemme suvaitsevuudessamme oikeaoppisia, emme tietenkään voi suvaita niitä, jotka ovat kanssamme eri mieltä

Harry Petter -kirjialija J. K. Rowlingin tviittaukset ovat herättäneet viime päivinä keskustelua.

Kiitos Antti Valkamalle täsmälleen oikeasta tulkinnasta Rowlingin näkemyksiin biologisen sukupuolen kiistämättömyydestä. On korkea aika nostaa transhypetys kriittiseen tarkasteluun.

Teppo

Onko tilanne varmuusvarastossa jo niin huono, ettei terveyskeskuksessa riitä jaettavaksi insuliinipotilaille verensokerin omatoimisessa mittaamisessa tarvittavia verensokerimittarin liuskoja?  Olen jo kahdesti käynyt Hattulan terveysasemalla liuskoja hakemassa, turhaan. Mittaaminen on aivan elintärkeää, varsinkin potilaille, joiden pistettävä insuliinimäärä riippuu mittaustuloksesta. Liuskoja ei ole apteekeistakaan nyt ostettavissa.

Omainen hoitajana

Mikä olikaan tänä vuonna Hämeenlinnan sijoitus kaupunkien Suomen Yrittäjien kuntabarometrin jokavuotisessa yritysmyönteisyyden mittauksessa? Äsken julkistetussa tuloksessa Seinäjoki oli jo 3. kerran paras. Hämeenlinna ei ole aikaisempinakaan vuosina mittauksessa loistanut, pikemminkin päinvastoin. Seinäjoen väkiluku on joka vuosi viime vuosikymmeninä noussut. Hämeenlinnako taantuu? Kaupungin johto, heti suunta Seinäjoelle.

Opintomatkalle

Kukkamummo Hämeestä, niin olisi kiva nauttia lämmöstä, mutta tramppaterroristit kiljuu naapurissa.

Ex rauhallinen ok-alue

Kun olemme suvaitsevuudessamme oikeaoppisia, emme tietenkään voi suvaita niitä, jotka ovat kanssamme eri mieltä, kuten J.K. Rowlingia.

Pertti Pitkänen

Kun Matti Vanhasesta tuli valtiovarainministeri, niin Ilta-Sanomat ja A-studiossa eräs toimittaja muistuttivat uuniperunoista. Eikö ihmistä voi jättää rauhaan? Tällaiset kirkuvat otsikot ovat pelkkää kiusantekoa.

Lopettakaa ilkeily

Uharin kirjoituksen (HäSa 10.6.) perusteella Suomi olisi Kekkosen aikana taantunut kivikaudelle hallitusten vaihtuessa. Onko yleissitovuuden romuttaminen oikean tilannekuvan tunnistamista ainoaksi ulospääsytieksi? Raadollista on poliittinen journalismi.

ReiPan

Ihmettelen kokoomuksen väitettä nykyisen hallituksen rahojen tuhlailuista, eli laittamista rahaa kohteisiin jotka eivät millään tavalla liity koronakriisiin? Muistaisivat vain omana hallitusaikana laitettua miljoonan (1 000 000) euron tulevaisuustutkimusta, joka nykyään näyttää painuneen unohduksen suohon.

Totuus

Mitenkähän sitä pitää mennä töihin kun ei linja-autolla pääse? Kuka päättää, kuinka linja-autot kulkee? Ilmeisesti autolliset ihmiset tekevät päätökset. Ei ihmisten työvuorot muutu mitenkään, vaikka on kesäaika. Miksi linja-autovuoroja vähennetään aamulta?

Kohta entinen asiakas

Kiitos Nelipyörän autokatsastukseen Marko Kuismalle hyvästä ja asiantuntevasta palvelusta.

Vuoden päästä taas

 

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot