fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Kyllä HS Vesi alisuorittaa, kun ei löydä vesivuotoa, vaikka sitä on etsitty huhtikuusta asti

Hattulassa ei ole löydetty vesivuotoa. Kuvituskuva.

300 000 litraa juomavettä valuu jonnekin jota HS Vesi ei tiedä minne. Toimitusjohtajan mielestä vikaa ei kannata etsiä, koska se saadaan laskutettua asiakkailta. Onko herra toimitusjohtaja aivan tehtäviensä tasalla? Kaikki hinnat nousevat inflaationkin vuoksi. Yrityksillä on menekkivaikeuksia. HS Vesi on ratkaissut menekkiongelmat laskemalla kuukausikaupalla vettä jorpakkoon. Kylläpä näyttävätkin HS Veden tunnusluvut vuoden lopussa hienoilta. Varmaan bonuksiakin ropisee toimarille mukavasti.

Setä Tavastia

Viitaten Suuri tappio naisten perusoikeuksille– pääkirjoitukseen (HS 28.6.) naisen perusoikeuksiin ei sisälly päätös elämän keskeyttämisestä pieneltä ihmistaimelta. Elämän suojelemisesta ja kunnioittamisesta muistuttaa 5. käsky. Elämää tulee rakentaa, ei vahingoittaa. Lapset ovat tulevaisuutemme.

Jaana Rusko-Laitinen

Tuntuu uskomattomalta, että Hattulassa on ollut huhtikuusta asti valtava vesivahinko, jota julkisuudessa on vähätelty. Maksakaa edes 1000 euroa vuotokohdan löytäjälle.

Merja

Voi Rafu Rafu! Olisit jättänyt sen Weekendiä koskevan tekstarin (30.6.) väliin. Aiemmin vaikutit järkevältä ja avarakatseiselta tilastonikkarilta, joka älyllä vetosi nuoriin aikuisiin. Mutta nyt paljastuit henkisesti yli-ikäiseksi ja liian nurkkakuntaiseksi.

Entinen nuori

Sydämelliset kiitokset sille rehelliselle henkilölle, joka viime maanantaina löysi ja palautti lompakkoni Goodmanin infopisteeseen.

Mummo 86

Petri Leskisen kanssa samaa mieltä liikennevaloista; sammuttakaa edes pimeän ajaksi!

Turhauttavaa seisoskelua

Jos Hattulan vesivuotoa on etsitty huhtikuusta asti tuloksetta,niin kyllä olette HS vesi pahasti alisuoriutuneet, ei kaikkia hommia auta tehdä Hämeen laulun sanoin JOS toimeen tartutaan…

Ojoinen

Herätys Suomen ulkopolitiikasta vastaavat, tasavallan presidentti, ulkoministeriö jne! Turkin pelaama valtapeli on kertakaikkiaan puhallettava poikki. Ei yksi(kään) Naton jäsenmaa voi toimia terroristin tavoin ja samalla vaatia ”turvatakuita” muilta!

Voi hyvää päivää

Menot