fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Lippu salkoon! – HPK voitti jo toisenkin kerran

Laitakahina HPK:n ja sarjajohtaja Rauman Lukon välisessä ottelussa Rinkelinmäellä 20. tammikuuta 2021. Kuva: Tomi Vesaharju
Laitakahina HPK:n ja sarjajohtaja Rauman Lukon välisessä ottelussa Rinkelinmäellä 20. tammikuuta 2021. Kuva: Tomi Vesaharju

Hienoa HPK! Jo toinen peräkkäinen voitto. Vedin Suomen lipun salkoon voittosarjan kunniaksi.

Areena Hämeensaareen

Lue myös: Leijoniin valitulle Innalalle hattutemppu (2.2.2021)

Kiitos alanurkka, ja Markku Uhari. Toivottavasti nämä kaikesta mahdollisesta valittavat lukevat tekstisi. Myötähäpeän näiden ihmisten puolesta.

Matteus

Moottoriradalla on erinomainen vaihteleva täysi latulenkki. Lisäksi on oivallinen erillinen lähes tasamaata oleva suo- ja Kahtoilammen lenkin yhdistelmä. Radalle pääsee hiihtäen useasta suunnasta. Autolla tuleville on iso P-alue varikolla. Kiitokset kaupungille, kunnan moniosaaja-latumestareille sekä muille asiaan vaikuttaneille tästä hiihtokeskuksesta.

Monien hiihtäjien puolesta

Lue myös: Hiihto on todellista kansankuntoilua (pääkirjoitus, 3.2.2021)

Nimimerkki Tai heti! ehdotti Hattulan ja Hämeenlinnaan kuntaliitosta (HäSa 2.2.). Liitos pitäisi tehdä siten, että Hämeenlinna liittyy Hattulaan. Hattulan hallinto on valmiiksi viritetty noin 50 000 kuntalaisen palveluun ja vastaavasti Hämeenlinnan hallinto noin 500 000 kuntalaisen palveluun. Kun Hämeenlinna liittyisi Hattulaan, niin ei siirtyisi kuin suorittava henkilöstö, opettajat, sairaanhoitajat, lääkärit, vanhustenhoitajat ja niin edelleen, noin 2 200 henkilöä noin 3 500 henkilöstä. Se korjaisi kummankin kunnan talouden kuntoon. En usko yhdenkään hämeenlinnalaisen veronmaksajan, joka ei ole kaupungilla töissä, vastustavan liitosta.

Veronmaksaja

Hattulassa kunnan virkamiesjohtajat sekä valtuutetut ja etenkään lautakuntien jäsenet eivät ole tehtäviensä tasalla. Teetetään useita kalliita konsulttiselvityksiä, jotka ovat ristiriitaisia, sekä vaikeaselkoisia! Voiko lautakunnan ulkopuolinen virkamiesesittelijä sanella eriävän mielipiteen päätökseen, jos se ei häntä miellytä?

Politiikan tarkkailija

Lue myös: Hattulan tilanne kiristyy (2.2.2021)

Elintarvikeliikkeiden ylijäämäruokien määrän syy on selvä: kauppoihin tilataan liian suuret määrät tavaraa, ettei jäädä runsaudessa naapurikaupan varjoon.

Tuire

Meidän perhe asioi tästä lähtien vain sellaisissa kaupoissa, joissa koko henkilökunnalle maksetaan bonusta hyvästä työstä!

Reilu peli

Nyt aski tupakkaa maksoi jo 8,30 euroa, eli 49,80 Suomen markkaa. Eikö Marinin sortohallitus tajua, että se on kaikesta muusta kulutuksesta pois.

Tero Kahari, Hauho

Jo oli heppoinen valtiopäivien avauspuhe presidentiltä. Ei kovistellut yhtään hallitusta eikä eduskuntaa eriarvoisuuteen johtavasta politiikasta jota on harjoitettu monen eduskunnan ja hallituksen aikana: normaalia entisen oikeistopoliitikon puhetta. Yhteistyöllä tätä maata pitäisi viedä eteenpäin, ei eriarvoisuutta luomalla. Keisari Nero hallitsi hajota ja hallitse -politiikalla. Se ei sovellu nykypäivään.

Pentti

Viime vuonna tuli koronarajoituksiin ilmeisesti liittyen turvapaikanhakijoita Suomeen maaliskuusta vuoden loppuun vain noin 400. Alkuvuodesta oli tullut noin 900, joten tulomäärän hidastuma oli suuri. Tulijamäärän huippu oli vuonna 2015, jolloin saapui yli 32 000. Yhden henkilön vuotuisiksi ylläpitokustannuksiksi on arvioitu noin 18 000 euroa. Mitä mahtavat Ohisalo ja Halla-aho ajatella vuosien 2015 ja 2020 eroavaisuudesta?

Pieni vai suuri näkemysero?

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot