fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Maauimalako on tarkoitettu vain aamu-unisille pilteille?

Onko Ahveniston uimalan aukioloajat suunnattu aamu-unisille pikku-pilteille? Varttuneempi väki varmasti toivoo aikaisempia aukioloja. Kuva: Terho Aalto
Ahveniston maauimala avasi altaansa maanantaina. Kuva: Terho Aalto

Onko Ahveniston uimalan aukioloajat suunnattu aamu-unisille pikku-pilteille? Varttuneempi väki varmasti toivoo aikaisempia aukioloja.

Mummeli

 

Kaupungille iso kiitos ulkoilureittien kunnostamisesta.  Kyllä nyt kelpaa ulkoilla.

VK Ojoinen

 

EU on merkillinen järjestö, latinalaisittain ilmaisten, “sui generis”, eli omaa laatuaan. Se ei noudata omia perussopimuksiaankaan, omaa oikeusjärjestystään, mm. nyt koronaongelman yhteydessä. EU aikoo jakaa suoria, vastikkeettomia tukia mm. Välimeren maille miljardien eurojen edestä Suomenkin veronmaksajan kukkarosta. Mutta EU itse kuitenkin tuomitsee joidenkin jäsenmaidensa oikeusjärjestelmiä jopa ihmisoikeuksien vastaisiksi.

Ristiriitaista

 

Nyt Hätilän Kokoomus voi huokaista helpotuksesta, kun juottolat voi avata ovensa. Mites olisi huoli meidän kuntosaliyeittäjien tai suutarien huoli toimeentulosta,miettikääpä välillä tätäkin.

Suutari

 

Mikäli nämä Al-Holin leiriltä kotiutettavat henkilöt aiheuttavat terroriin liittyviä tapahtumia Suomessa on kotiuttamis päätöksen tekijät tuomittava avunannosta.

Juristi

 

Firmojen lahjoitukset, oman kylän palvelutalossakin työskentelee hoitajia suurta vastuuta kanteen. Vain keskussairaalan hoitajatko ovat ansainneet herkkunsa.

Oman kylän namit

 

Vilustuminen on vallankäyttäjien tauti. Yli 70-vuotiaat muistavat Kekkosen kalamatkan Islantiin 1981. Kun Turun Sanomat uskalsi pohtia UKK:n terveydentilaa, tykitti silloinen kepulainen Kainuun Sanomat lehteä otsikolla “Hävetkää”. Deja vu.

Samarin

 

Kylläpä HäSa veti mutkat suoriksi pääkirjoituksessa 2.6. hallituksen toiminnasta. Tavallisena kansalaisena olen koko ajan ollut varsin hyvin selvillä siitä missä koronan suhteen mennään. Outoa ettei mediaa edustava taho ole ymmärtänyt.

Puolueeton linjako?

 

Ne yhteiset hetket ja retket olivat viimeisinä kouluviikkoina taas kova paikka useille koulussa koulukiusatuille.

Itkua päivittäin

 

Korona-ajasta on paljon hyvää seurannut. Terassit ovat kiinni ihana hiljaisuus raha riittää ruokaan. Hirveä älämölö terasseista.

Mummeli

 

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (välilyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot