fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Maijalle, Lauralle ja Annille kuuluu kiitos monista ihanista hetkistä!

Maija Hakala, Laura Mononen ja Anni Kainulainen ovat tuoneet hämeenlinnalaisille maastohiihdon ystäville valtavasti ilon hetkiä. Kuva: Pertti Koivunen
Maija Hakala, Laura Mononen ja Anni Kainulainen ovat tuoneet hämeenlinnalaisille maastohiihdon ystäville valtavasti ilon hetkiä. Kuva: Pertti Koivunen

Maija, Laura ja Anni, kiitos niistä monista jännistä ja ihanista hetkistä, joita olette meille suoneet, kun olette menestyksellisesti taistelleet vuosia laduilla Hämeenlinnan Hiihtoseuran väreissä! Surku, ettei trionne enää tulevana talvena esiinny yhtenäisenä Hämeenlinnan sinisissä väreissä.

Tv-hiihtäjä

Lue myös: Laura Mononen jättää kilpaladut (11.5.2021)

Kyllä on odotettu Nummen kirjaston aukeamista täällä länsipuolella kaupunkia! Pääsee netitönkin hoitelemaan asioitaan ja lueskelemaan lehtiä sekä lainailemaan kirjoja. Iso kiitos!

Päivi

Jos Elomessuja ei voi pitää Verkatehtaan ahtaissa tiloissa, niin miksi ei mennä Kantolaan, jossa tilaa riittää. Voi laittaa kojujen väleiksi vaikka 30 metriä, eikä lopu tila, eikä ole ruuhkia. On Lapissakin laskettu alamäkeä ahtaammin kuin täällä olisi mahdollista seurustella. Pakko uskoa tulevaan positiivisesti ja ottaa hallittuja riskejä. Nyt on aika lakata pelkäämästä mörköjä, paitsi jääkiekossa.

Raimo Siltanen, Hämeenlinna

Kävin Verkatehtaalla rokotuksessa 3. kesäkuuta. Sain kyllä niin hyvää palvelua ja taisin unohtaa jännitykseltäni kiittää asianomaisia, jotka pitivät minusta huolta, kun oli pelko, että saan allergisen reaktion rokotteesta. Sitä ei onneksi tullut. Kiitos hienosta toiminnasta! Hyvää kesää!

Satu ja ihanankamalat glitterilenkkarit

Hyvät ehdokkaat. Toivoisin, että uusiin valtuustoihin tulisi valituksi yhteistyökykyisiä ja maltillisia valtuutettuja. Esimerkkeinä Jari Koskinen (kok.) ja Johannes Koskinen sd.) sekä monia muita. Perussuomalaisista en odota kenenkään kuuluvan tähän joukkoon, mutta olisihan se iloinen yllätys, jos edes yksi.

Politiikan seuraaja

Olen saanut elämässäni äänestää melkein 60 vuotta ja aina täyttänyt velvollisuuteni, mutta nyt kyllä harkitsen tarkkaan johtuen siitä, kun tänä päivänä ei ole varmaa, pysyykö ehdokkaani puolueessa vai loikkaako. Mielestäni loikkareiden pitäisi erota kokonaan, eikä jäädä uuteen puolueeseen. Tehkääpä tästä aloite, arvon poliitikot.

Orvokki

Sunnuntaina aamulla olin lasteni kanssa uimahallin rannassa uimassa. Törmäsin siellä vapaaehtoiseen henkilöön, joka oli oman lapsensa kanssa keräämässä roskia alueelta. Iso kiitos tällaiselle työlle.

Samuli Wrangell

Kaurialan ylioppilaiden yo-juhlan striimaus Loimua Areenalta oli täysin ala-arvoinen. Omaa lasta ei erottanut edes 55 tuuman televisiosta katsellessa, sillä kamera kuvasi yhdestä nurkasta yläviistosta yli sadan hengen joukkoa kerralla. Olisiko kannattanut edes vähän panostaa ainutkertaisen juhlan kuvaukseen? Vaasan lukiossa jäähallissa pidetyissä juhlissa todistusten jako oli kuvattu niin, että jokaiselle annettiin oma hetki huomion keskipisteenä. Eli turha vedota poikkeusoloihin.

Pettyneet vanhemmat

Hieno suoritus Leijonat. Vaikea se on pärjätä, kun tuomaritkin olivat vastaan. Eikö tuolla tasolla tuomareiden pitäisi olla ammattilaisia.

Katsoja

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen mielipiteesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot