fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Mikä mättää Hämptonissa?

Tiirön Prisman syyskuista kangasmaskivalikoimaa. Kuva: Sara Aaltio
Tiirön Prisman syyskuista kangasmaskivalikoimaa. Kuva: Sara Aaltio

Rohkenin käyttää joukkoliikenteen palveluja 20. joulukuuta, alkumatka paikallisliikenteen bussilla: kuljettajalla ei maskia, ei myöskään yhdelläkään matkustajalla itseäni lukuun ottamatta. Jatkoin matkaa lähijunalla naapurikaupunkiin, kaikilla matkustajilla oli maskit käytössä. Mikä mättää Hämptonissa?

Pekko

Olen riskiryhmään kuuluva, katsoin että apteekissa oli vain pari asiakasta, niin uskaltauduin asioimaan. Pääsin heti ostamaan reseptilääkkeet. Mutta sillä aikaa apteekki oli täyttynyt asiakkaista niin, ettei meinannut pois päästä muutenkin ahtaasta paikasta. Juuri apteekissa sairaat tuppaavat käymään.

Apteekillakin vastuu

Ainakin turenkilaisten auttamishalu on suuri. Ajoin ojaan perjantaina kello 19 tienoilla omassa tienhaarassa. Kaikki ohi kulkevat autot pysähtyivät toinen toisensa perään tarkistamaan tilanteen ja kaksi autoilijaa kääntyi jopa takaisin kysyäkseen avuntarpeesta. Suurkiitos!

Timo Männikkö, Turenki

Jouluposti tuli viikossa laatikkoomme, ajoissa ennen joulua. Tosin se oli naapuritien postia.

Kaupunginosa oikein

Vihreä lämmin föhn-tuuli puhaltaa Aulangolle Suomen hallituksen myötävaikutuksella.

Hugon luomuksen ihailija

Kunnallisen eläkelaitoksen, Kevan, karmea virhe panna jo 17.12. maksuun 400 000:lle eläkeläiselle tammikuun eläke, ei saa jäädä vaille seurauksia sen johdolle ja virheen tehneelle tai tehneille. Kaikille lähetettävä selitys kirjeitse maksanee jo miljoonia euroja postikuluina. Kevan luottamushenkilöjohdon on arvosteltava näitä “väärien nappien” painajia ja heidän työstään vastuussa olevia Kevan päälliköitä tapahtuneesta.

Täysin ansaittua!

Ollaan nyt mitä mieltä tahansa, al-Holin leiristä kotiutettavista, niin samaa ei voi todeta Pettteri Orpon (kok.) ja Riikka Purran (ps.) huuteluista, oppositioviitan alta! Nimittely “kaapunaisiksi” ja ties miksi, ei edusta suomalaista demokratiaa, vaan ihan jotain muuta! Toivottavasti tukevissa kunta- ja eduskuntavaaleissa moni irtisanoutuu perussuomalaisesta inhimillisyyspolitiikasta.

Vassari

Lue myös: Oppositiopoliitikot huolissaan al-Holin-kotiutusten turvallisuusriskeistä (20.12.2020)

Isis-äitejä lapsineen on “palautettu ” kotiin. Puhutaan palauttamisesta? Olivatko nuo aikuiset naiset luvattomasti poistuneet Suomesta ja siksi tai miksi heidät pitää palauttaa? Sodan aikana meillä oli käytössä hyväksi todettu järjestelmä. radikalisoituneet vihollisen ideologiaa kannattaneet epäilyttävät ainekset otettiin “turvasäilöön”, millä toimenpiteellä varmistettiin se, että heistä ei ollut vaaraa yhteiskunnalle. Eri asia onkin se miten he käyttäytyivät säilöstä vapauduttuaan.

Historiaa hyvin lukenut

Kiitos Hämeen Sanomille jutuista (20.12.) koskien al-Holia ja UM:n tilannetta. Olettaisi että nyt viimeisetkin tajuaisivat jo lopettaa öyhöttämiset asian tiimoilta, meillä on tärkeämpiäkin asioita hoidettavana. Sinänsä sääli, että joku vielä kehtasi oikeuskanslerinkin vetää mukaan, kiusa se on näemmä pienikin kiusa.

Jaska

Lue myös: Suomi on kotiuttanut kuusi lasta ja kaksi äitiä Syyrian al-Holin leiriltä (20.12.2020)

Haavisto selvisi al-Hol-jupakasta moitteilla (20.12.2020)

Pekka Eronen, Mestari Cheng on mestarillinen elokuva. En olisi kaivannut siihen yhtään enempää chiliä, sen sijaan arvosteluun enemmän tähtiä. Kaksi tähteä aivan liian vähän.

Nälkä tuli

Lue myös: Kriitikko Pekka Eronen on arvioinut tv-elokuvat vuodesta 1986 (1.11.2020)

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot