fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Miksi meitä rankaistaan Sihvosella lähes päivittäin – Alkaa olla mitta täynnä omahyväisiä juttuja

Jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen katsoi peiliin elokuussa vuonna 2016. Kuva: Markku Tanni
Jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen katsoi peiliin elokuussa vuonna 2016. Kuva: Markku Tanni

Miksi meitä rankaistaan täysin turhilla Sihvosen kirjoituksilla lähes päivittäin? Alkaa olla mitta täynnä herran omahyväisiä juttuja. Antakaa omille urheilutoimittajille mahdollisuus.

Kiekkoa kauan seurannut

Lue myös: Sihvonen: Viidellä viittä vastaan Leijonat huikenteli läpi ottelun – “Voitto oli ratkaistava ylivoimalla” (14.5.2022)

Keskeisimmät seikat sähköpotkureista, joita ei mielestäni ole riittävästi korostettu, ovat: käyttö jalkakäytävällä vain alle 12-vuotiaille, mutta kun siellä kuitenkin ajatte, niin pysähdys tullessanne jalkakäytävältä suojatien reunaan ennen häksyttimen taluttamista, siis taluttamista, sen suojatien yli! Yhtäkään laitetta en ole vielä(kään) nähnyt kadulla ajettavan…

Juke F, Hämeenlinna

Mökkiläiset varokaa! Jos myytte mökkiänne, kysykää välittäjältä ja verottajalta verotuksesta! Myyntihinnasta vero voi olla 34 prosenttia! Omista kuluistanne ja ostohinnasta voidaan vaatia maksukuitteja. Vakituisen asunnon kaupassa on kiltimmät verosäännöt. Mökkikaupoista valtio ahnehtii rajusti veroa.

Heikki

Lämmin kiitos sinulle, vauvaa ulkoiluttanut nuori mies, joka viime perjantaina Tervakoskella sillan pielessä riensit auttamaan kaatuneen mummelin jaloilleen ja tarkastit vauriot! Olet oikea herrasmies!

Ritva Koivula, Tervakoski

Ei mikään Iittalalainen Pirttikosken kesäteatteri (HäSa 17.5.), vaan Kalvolan Pirttikosken kesäteatteri.

Kalvolan Iittalalainen vuodesta 1983

Kiitos Vanaja Big Bändille upeasta Fun Time-konsertista sunnuntaina 15. toukokuuta. Toivottavasti teiltä tulee lisää vastaavia konsertteja pian.

Rouva-67

Voitaisiinko, vaikkapa YK:n päätöksellä, luovuttaa planeetta Kuun etupuoli parrasvaloissa viihtyvälle presidentti Erdoganille ja saman tien takapuoli Unkarin “änkeröiselle”, Orbanille? Vain menolippu maksettaisiin!

Voi hyvää päivää

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

HUOM! Tekstiviestit: Uusi numero on 13300

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen mielipiteesi, nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot