fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Minullakin lähti vanhoista Mersuista merkit konepellistä

Mercedes-Benz A 200:n ohjaamo. Kuvituskuva.

Turha noista merkeistä on itkeä, minullakin lähti vanhoista Mersuista merkit konepellistä, mutta parkkipaikalla, uusi merkki maksoi n. 30 euroa ja vaihto kesti alle 5 min. Mersussa ei ole ollut tuollaista tähteä enää 10 vuoteen.

Mersumies Turengissa

Millä asiantuntijuudella Tapio Yli-Kovero harrastaa suurisuuntaista yhdyskuntarakenteen muokkausta ja suunnittelua meidän veronmaksajien varoilla Ruusukorttelissa ja vähän muuallakin. Museovirastolla on koulutusta, asiantuntijuutta ja osaamista liittyen kulttuuriympäristön ja rakennusperinnön suojeluun. Todella loukkaava kommentti luiden kaivelusta. Olet anteeksipyynnön velkaa museoihmisille.

Tyrmistynyt veronmaksaja ja Sibeliuskodin säilyttämistä paikallaan kannattava lukija

Nimimerkit Tyytyväinen ja Iloinen asiakas : Tietysti huomasin, että on juhlat uudessa S-marketissa. Vai oli vain musiikkia vain yhdessä kulmassa, sitä oli kaikkialla. Voi lapsiparat ja aivan pienet saivat sellaisen metelin korviinsa. Siitä se alkaa huono kuulo.

Järkyttynyt asiakas

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

HUOM! Tekstiviestit: Uusi numero on 13300

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen mielipiteesi, nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot