fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Mistä ilmaa renkaisiin Hämeenlinnassa? – Ei mistään! – Tussu kumi pysyy tussuna linnakaupungissa

Kompressorin korjaaja tilattu? Tiiriön ABC:llä on ollut huonosti tai ei ollenkaan ilmaa tarjolla paineensa menettäneille autoilijoille. Sama on tilanne ollut Idänpäässä. Kuva: Rauno Lahti
Kompressorin korjaaja tilattu? Tiiriön ABC:llä on ollut huonosti tai ei ollenkaan ilmaa tarjolla paineensa menettäneille autoilijoille. Sama on tilanne ollut Idänpäässä. Kuva: Rauno Lahti

Auto huutaa tyhjää rengasta eli tussua kumia, mutta mistä apu hätään Hämeenlinnassa? Ei mistään! Pitääkö ajaa p..kele pelkällä vanteella? Niin kaupungin itäosien ainoa ilmanpaineen lisäyslaite Idänpään Nesteellä kuin pohjoislaitojen ilma-asema Tiiriön ABC:llä ovat molemmat olleet viime aikoina jopa harvinaisen pitkiä ajanjaksoja epäkunnossa. Autoilija on pahassa pulassa, jos matalapaineelta yleensä pelastava Hämeensaaren Teboil sattuu olemaan kiinni. Ilmaa ei saa mistään! Pankaa ne vehkeenne kuntoon ja pian. Hävetkää “huoltamoyritykset”! Ei kaikilla ole pahasti ilmavaivaisessa kaupungissa omaa kompressoria. Joku onneton ohikulkijakin saattaa täällä vielä toistaiseksi poiketa.

Tuskastunut pumppaaja

Pienen vanhempi (HäSa 8.12): kokemuksen perusteella 1–2-vuotiaat jäävät näissä uusissa ryhmissä auttamatta täysin jalkoihin. Herättelen vanhempia vetoamaan Hämeenlinnan varhaiskasvatuksen johtoon, sillä henkilökunnan palaute kaikuu kuuroille korville.

Säälittää taaperot

Riihimäen Cocks pelaa käsipallon kotimaisen pääsarjamme lisäksi myös europelejä. Ai että kiinnostaako? No itse asiassa ei pätkääkään muuten kuin niiltä osin, että yritän seurata joukkueen kokoonpanoa. Saan aina kunnon naurut, kun totean Cocksin kokoonpanossa olevan taas 13 ulkomaista ja 2, vain 2 kotimaista pelaajaa!

Siinäpä riihimäkeläistä seuraa kerrakseen…

Telialla on huono palvelu. Sovittu tietokoneen huoltopuhelu piti tulla kello 17.00. Turhaan odotin, kukaan ei, soittanut. Olen pettynyt Telia Helppiin ennenkin pahasti. Mieluummin maksan Elisan omalle gurulle enemmän, sillä siellä homma toimii ja palvelu on kohdillaan.

Entinen telialainen

Nimimerkki Kansalaisen hätähuuto (HäSa 8.12.), olen sitä mieltä että kaikenlaisia ylireagointeja kannattaa aina välttää. Ahti Karjalaista ja Sanna Marinia ei voi parhaalla tahdollakaan verrata toisiinsa. Sitä paitsi Marin on vastuuntuntoinen ja asiallinen pääministeri. Suotakoon hänellekin pieni juhlahetki ystävien parissa.

Pirkko Sundell, Katinala

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot