fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Miten meni niinku omasta mielestä HPK:n pelaajahankinnat – Herättikö viimeisen ottelun säälittävä yleisömäärä sikariportaan?

Muita: Lehtimäen tapaus toi esiin Jan Vapaavuoren johtamis- ja kriisinhallintakyvyt.
HPK:n Michael Joly kiekon kanssa Artjom Zagidulinin vartioimalla Rauman Lukon maalilla viime joulukuussa. Kerhon kauden taival päättyi nyttemmin Lukkoa vastaan käydyissä kamppailuissa. Kuva: Pekka Rautiainen / HäSa
HPK:n Michael Joly kiekon kanssa Artjom Zagidulinin vartioimalla Rauman Lukon maalilla viime joulukuussa. Kerhon kauden taival päättyi nyttemmin Lukkoa vastaan käydyissä kamppailuissa. Kuva: Pekka Rautiainen / HäSa

Miten meni niinku omasta mielestä kauden 2021–2022 pelaajahankinnat, HPK:n miesten liigajoukkueen urheilujohtaja ja pelaajatarkkailija? Hyvät haut ja vanhat pohjat suomalaisista 3- ja 4-kentän pelaajista ja niistä saatiinkin kasaan neljä 3- tai 4-tasoista kenttää, mutta ilmeisesti unohtui, että 1- ja 2-kentätkin pitää rakentaa. Kaikki ulkomaalaiset yhtä kultajyvää lukuun ottamatta heiveröisiä, kädettömiä ja osittain asennevammaisia pelureita. Kirsikkana kakun päällä siirtorajan kynnyksellä hyökkäystehoja ja maalintekotaitoa huutavan joukkueeseen hommataan kaksi pakkia ja suurimman osan kaudesta toisen joukkueen penkillä istunut hyökkääjä. Jos tuo viime lauantain kauden tärkeimmän kohtalonottelun säälittävä reilun 2 300 katsojan määrä ei lopullisesti herätellyt pelaajahankinnoista vastaavia tahoja ja Kerhon sikariporrasta, ei ensi kaudella päästä edes noihin katsojamääriin.

Peku

Lue myös: Analyysi: HPK:n on opittava virheistään ja ratkottava monet kysymykset johtoportaan ja rekrytoinnin osalta (analyysi, 26.3.2022)

Jan Vapaavuoren presidenttikampanjassa oli vuoro esittää johtamis- ja kriisinhallintakykyjä Mika Lehtimäen tapauksessa. Salailu ja kolmesti kieltäminen tuskin vetosivat liikkuviin äänestäjiin.

ReiPan

Lue myös: Huipputehtävissä yksikin kerta on jyrkästi liikaa (pääkirjoitus, 29.3.2022)

Vihreät haluavat Hämeenlinnan autottomaksi ja kadut täyteen terasseja? Mikäli jotkut kahvilat ja ravintolat muka yhä tarvitsevat korona-avustuksia, lienee syytä harkita toiminnan lopettamista! Terassit kadulla, sadekesänä varsinkin, eivät elävöitä tai tue mitään. Ostoksille ja parkkiin pääsevät asiakkaat sen tekevät!

Kantakaupunkilainen

Kallansiltojen ketjukolarin syy saattoi olla sama kuin 2011, uutisoi Hämeen Sanomat (28.3.). Oikea arvio minunkin mielestäni. Todennäköisesti syy oli sama tämän 2011 tapahtuman kanssa ja monen muunkin ennen tai jälkeen tätä tapahtuneen kolarin kanssa. Kun ajetaan huumeissa “sataa” edellä menevien takapuskurissa kiinni, räplätään kännykkää, syödään, poltetaan tupakkia, meikataan, jätetään lapset ja lemmikit irti turvavöistä ajon aikana ja niin edelleen, ei ole reagointiaikaa lähes yhtään, kun jotakin yllättävää sattuu auton sisällä tai ulkopuolella. Todellinen syy ei peity sumuun eikä lumipyryyn. Se löytyy lähes aina siitä ratin ja penkin välistä.

Keskitytäänkö liikenteeseen

Afrikassa miljoonat näkevät nälkää – se on pidettävä mielessä.

Raili

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot