fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Miten pysyä pystyssä liukkaalla jalkakäytävällä, kun hiekkaa ei ole missään?

Tämä kuva hiekoitetulta jalkakäytävältä on otettu viime helmikuussa. Kuva: Riku Hasari
Tämä kuva hiekoitetulta jalkakäytävältä on otettu viime helmikuussa. Kuva: Riku Hasari, arkisto

Viime päivinä on ollut jalankulkijoilla vaikeaa. Miten pysyä liukkailla jalkakäytävillä pystyssä, kun ei hiekkaa missään? Tosin on hiekoitushiekkaa kasoissa näkynyt odottamassa levittäjäänsä. Saisiko parannusta tähän jokavuotiseen ongelmaan?

Ei riitä liukuesteet enää

Hattulan valtuutetut esittävät vuoroin toisiaan esteellisiksi. Pian heistä kukaan ei voine/uskaltane tehdä/sanoa mitään. Ratkaisuna kuntalaiset voisivat todeta valittujen valtuutettujen olevan esteellisiä ja järjestää uudet vaalit. Tuskin kuntaliitoskaan kelpaisi Hämeenlinnalle tuon sirkuksen jälkeen?

ReiPan

Hyvä aloite Hattulan tiedottamisen terävöittämiseen (HäSa 11.12.). Ystävyydellä Kari Ventolalle, oli jo korkea aika tulla muutoksia kunnan virkamiesjohtoon ja luottamushenkilöihin. Olisi ollut vara vaihtaa vielä useampi vanha ikijäsen pois jurnuttamasta.

Hattulalainen

Olen täysin samaa mieltä nimimerkki Realistin kanssa. Miksi pilata keskusta ”pilvenpiirtäjillä”. Kantolassa on tilaa vaikka kuinka paljon. Vai onko kyse siitä, että kun ei maan alle rakennettu, niin nyt kurkotetaan taivaita. Miksi pilata keskusta. Miettikää nyt ihan oikeasti.

VK Ojoinen

Nimimerkki Vanaja, HäSa 16.12. Niistä VNK:n tiedotteista ja haastatteluista tietoni nimenomaan ovat peräisin. Joten?

Jaska

Nimimerkki Ojoinen ihmetteli, kun yhden pihaportin paikkaa ehditään pohtia hallinto-oikeudessa asti. Kyllähän se ihmetyttää, jos portin paikasta ei yhdessä naapuruston kanssa neuvotella. Ihmetyttää sekin, kun virasto antaa luvan ilman että naapurustoa on kuultu. Joku näet saa luvan hetkessä, kun toinen odottaa vuosia kyseisen lupaviraston päätöstä.

Virkamies-city

Uskomatonta ja röyhkeää pysäköintiä. Edes valoisalla ei osata hahmottaa tai noteerata taloyhtiön ajoväylää vaan suvereenisti tukitaan se. Valitettavasti se ajoväylä on useimmiten myös ko. taloyhtiön ainoa pelastustie hätätilanteessa. Toivon tarkkaavaisuutta pysäköinteihin, sillä ei ole pihaanajo-oikeutetun tehtävä alkaa metsästää näitä tukkija-autojen huolimattomia tumpelokuskeja.

Tukkoon jätetty

Tulevaisuus näyttää, mitä kaikkia rokotuksia hoitohenkilökunnalle tullaan vielä vaatimaan. Moni täysin rokotettu on lieväoireinen tai oireeton omikron-tartunnan saatuaan. Korona tarttuu salakavalammin oireettomien välityksellä, kun ei ole aavistustakaan tartunnasta.

Rokotettu

Jos tahdotaan, että Sibeliuksen syntymäkoti nousee esiin ympäristöstään jotenkin erityisenä museoesineenä, sen pitää sijaita keskellä modernien rakennusten korttelia eli juuri siinä, missä se seisoo. Jos talo siirretään ikäistensä rakennusten yhteyteen, se on vain vanha puutalo muiden joukossa.

Teppo Turja

Menot