fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Muistaahan koirakansa tarpeelliset tassujen pesut

Nämä karvaiset koiruudet ulkoilivat isäntänsä kanssa hyvässä järjestyksessä Kaurialan kaupunginosassa maaliskuussa vuonna 2004. Kuva: Terho Aalto
Nämä karvaiset koiruudet ulkoilivat isäntänsä kanssa hyvässä järjestyksessä Kaurialan kaupunginosassa maaliskuussa vuonna 2004. Kuva: Terho Aalto

Miten koirien ulkoiluttajat huomioivat koirien tassujen pesut aina ulkoilun jälkeen? Jalkakäytävät ja polut eivät ole puhtaita! Likaa tarttuu tassuihin, ihmiset riisuvat kenkänsä heti kotiin tullessa.

Realisti

Onko Kaurialan liikennepuisto muuttunut virallisesti koirapuistoksi, vai miksi siellä ulkoilutetaan koiria? Ympärillä on lääniä vaikka kuinka paljon, eikä koirapuistoonkaan ole pitkä matka. Miksi siis ehdoin tahdoin viedään nelijalkaiset lasten leikkipuistoon?

Opettakaa koirat ajamaan polkupyörällä tai viekää ne muualle

Pääkaupunkiseudulta tullut pariskunta hattulalaisella nuotiopaikalla pääsiäisenä: “Kyllä sieltä pakoon pääsee syrjätiet tunteva”.

Joo-o

Hämeen Sanomien pääkirjoituksesta keskiviikkona oli jätetty pois se tärkeä seikka, että koronatestin tulos kertoo vain testaushetken tilanteen. Tartunnan voi saada milloin vain testauksen jälkeen, vaikka kuvittelee testituloksen perusteella olevansa “puhdas”.

Toisaalta

Kevät keikkuen tulevi. Mutta hallitus päätti, että korona saa tulla tsunamin lailla uudeltamaalta tänne vanhallemaalle. Ensimmäinen suuren luokan virhe hallitukseltamme koronan aikana.

Talous voitti, ihminen hävisi

Lue myös: Hallitus ilmoitti: Uudenmaan eristys päättymässä (15.4.2020)

Onkohan Asemantaustan asemakaavamuutos-lautakunta nyt oikeasti tukemassa “vanhan rakennuskannan ja lähiympäristön ominaispiirteitä”? Katseleeko lautakunta “suurien puutarhatonttien” jakamismahdollisuuksia rikkomatta alueiden “erityisiä kulttuuri- ja rakennushistoriallisia” arvoja? Nyt ainakin monien ennen 1945 rakennettujen talojen tontit ovat kutistuneet asvalttiteiden sanelemana. Polut ja kujat kuuluvat vanhaan idylliin.

Lautakunnan tyylitaju

Eikö olisi aika laittaa stoppi Ritaluoman ja Kiemungin oikeustaistoon, kuka joutuu maksajaksi oikeuskuluihin. Järjetöntä rahanhaaskausta.

Veronmaksaja

Eikö Hämeenlinnan Asuntojen kannattaisi myydä tyhjät asunto-osakkeensa eniten tarjoaville? Kenenkään ei tarvitsisi muuttaa pois ja purkukulut säästyisivät.

Hessu K.

Lämmin kiitos teille, jotka autoitte minua ja huolehditte kotiin kaaduttuani asfalttiin Hauhon kirkon luoma pääsiäismaanantain iltapäivällä. Olette hienoja ihmisiä!

Kiitollinen ukonrahjus

Todellakin: naiivia vouhotusta tämä etätyön massiivihehkutus, kuten Markku Uhari alanurkassaan (HäSa 14.4.) kirjoitti. Suurin osa ihmisistä elättänee itsensä joko kokonaan tai ainakin osittain muuten kuin naputtelemalla tietokonetta tai soittelemalla puhelimella. Herätkää reaalimaailmaan toimittajatytöt ja -pojat!

Eläkeläinen

En ole kuullut enkä nähnyt julkisesti puhuttavan, että kukaan tanssisi ja työskentelisi kotonaan, kuten nm. Evgeni Blutakov väitti.

Etätyöhön ei liity tanssi

Ruotsi–Suomi-maaottelu tähän mennessä: yli tuhat – alle sata. Kumpi voittaa?

Lopputulos?

Voi vain ihailla kiinalaisten business-taitoja. Ensin aiheuttavat maailmanlaajuisen epidemian ja sitten myyvät miljoonien arvosta epäkelvollisia naamarättejä kehittyneisiin länsimaihin.

Pekko

Katselen televisiosta kauhulla, miten USA:n ja Venäjän samankaltaiset hallintojärjestelmät huolehtivat kansalaisistaan pandemian aikana. Suomi ja Suomen hallinto hallituksen johtamana ansaitsevat suuret kiitokset.

Kiitollinen

On kyllä Ihan järkyttävää lukea Kataisen 240 000 euron lahjoituksesta. Kovin ulkona ollaan euroista, joita käytetään ruohonjuuritasolla.

Hävetköön EU

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti) kerro mielipiteesi, aina nimesi ja nimimerkkiä käyttäessäsi nimimerkkisi sekä lyhyesti yhteystietosi

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

Kerro mielipiteesi, nimesi ja nimimerkkiä käyttäessäsi nimimerkkisi sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

 

Menot