fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Muuttuneet rajoitukset eivät näy nopeuksissa Hämeenlinnassa

Hämeen Sanomien tekstarinumero on lukijoiden käytettävissä. Alkuun tunnus HS sitten tyhjä välilyönti ja kerro sen jälkeen mieliteesi. Muista kertoa nimesi ja paikkakuntasi, vaikka käyttäisitkin nimimerkkiä. Älä käytä lyhenteitä ja muista kertoa myös nimimerkkisi. Kuva: Mostphotos
Hämeen Sanomien tekstarinumero on lukijoiden käytettävissä. Alkuun tunnus HS sitten tyhjä välilyönti ja kerro sen jälkeen mieliteesi. Muista kertoa nimesi ja paikkakuntasi, vaikka käyttäisitkin nimimerkkiä. Älä käytä lyhenteitä ja muista kertoa myös nimimerkkisi. Kuva: Mostphotos

Milloin autoilijat huomaavat muuttuneen nopeusrajoituksen pääterveysaseman kohdalla? Ei se ainakaan nopeuksissa näy.

40 km/t

Lue myös: Nyt se on varmaa, Hämeenlinnan ydinkeskustan ja Hämeensaaren ajonopeudet alenevat (9.6.2020)

Kaupungin pitäisi laittaa linnan takaiselle rantareitin osuudelle varoituskyltti “ei talvikunnossapitoa”. Koko talven tienpätkän auraus ja hiekoitus on ollut olematonta. Tällä hetkellä tie muistuttaa luistinrataa.

Julle

Ruusuja Turengin liikuntahallin rokottajille. Kaikki sujui joustavasti ja sujuvasti.

Kuntalainen

Sain koronarokotteen pari viikkoa sitten. Kaikki sujui kympin arvoisesti! Kiitos Verkatehtaan porukalle!

Mummo 82v

Suuri kiitos Hämeenlinnan uimahallille ja Hämeenlinnan liikuntahallit oy:n taitaville uimaopettajille! Saimme rauhassa nauttia turvallisista ja joustavista järjestelyistä uimahallikäyntiemme aikana. Kaikille jäi käynneistä erittäin hyvä mieli.

Pasi Penttilä, Rengon koulu

Vaalien siirtäminen on hallitukselta tyrmäysisku demokratialle. Tässä pelissä on hallituspuolueilta isot panokset kun tappio häämöttää. Mitään estettä turvalliselle vaaleille ei olisi ollut. Kokoomus astui hallituksen junailemaan ansaan. Ei auta räksyttää, kun äänestää vaalien siirtämisen puolesta.

Marinin diktatuuri

Korona-aika on selvästikin vaikuttanut suomalaisten puolueiden älykkyysosamäärään: nyt kokoomuksen mielestä hallitus on epäonnistunut, kun kuntavaalit siirretään! Eikö paremminkin toisin päin: Marinin hallitus pelasti siirrolla todennäköisesti lukuisan määrän ihmishenkiä, jopa kokoomusta äänestävien?

Vassari

Taas piti heti aamusta vetää herne nenään, kun luki Lulu Ranteen kirjoitusta (HäSa 6.3.). Vaikka kuinka paljon keskusteltaisiin kuntavaalien yhteydessä maamme hallituksen ja eduskunnan työskentelystä ja päätöksistä, se ei muuta yhtään mitään Hämeenlinnassa. Ainoa ehdotus asioiden parantamiseksi kaupungissa oli asioiden käsittelyn järjestyksen muuttaminen ja tosiasioiden tunnustaminen. Mitä se on suomeksi? Yhteistyö ja neuvottelu eivät ole sitä, että muut valtuustoryhmät neuvottelevat vain niistä asioista, joista perussuomalaiset haluavat neuvotella.

Jaska

Nuoremman sukupolven Haarikan taloksi nimeämä rakennus Parolassa on alun perin Janakkalan osuuskaupan rakentama noin 80 vuotta sitten. Päädyssä oli liikkeen oma ravintola, ja myöhemmin Osuusliike Hämeen.

Asta Vättö

A-studiossa oli aiheena ratainvestoinnit. Turun radan oikaisua painotettiin, mutta myös pääradan, eli radan Helsingistä pohjoiseen, kehittäminen nousi esiin. Apulaiskaupunginjohtaja Juha. Isosuo vaati toki Hämeenlinnan kauttakulkua jatkossakin, mutta hän puolusti myös koko pääradan kehitystä Tampereelta pohjoiseen suuren matkustajamäärän johdosta. Tätä hän ei maininnut, mutta kaksoisraide välille Tampere–Seinäjoki olisi jo aivan välttämätön.

Hämeenlinnankin eduksi

Vakavissa traumaattisissa kriiseissä psykiatrisella sairaanhoitajalla ei ole työkaluja. Terveysaseman psykologeja kannattaisi kouluttaa kriisi- ja traumaterapeuteiksi ja sitoa heidät taloon työpaikkakoulutuksella. Sotejohtaja Lindberg (HäSa 6.3.) painottaa taas lastensuojelu-lasten psykiatrista arviointitarvetta, ohittaen lasten vanhemmat. Minne Lindberg ajatteli lasten palaavan vai oliko ajatuksena laitostaa lapsi aikuisuuteensa asti? Ja siihenkö on varaa?

Teija Sydänmaanlakka

Olen jo vuosia ihmetellyt noita puolueloikkareita. Miksi he saavat jäädä tehtäväänsä? Jos loikkaa, niin pois kokonaan, koska sehän on äänestäjien pettämistä. Seuraavissa vaaleissa sitten katsottaisiin, kannattiko. Minä en ainakaan äänestäisi loikkaria.

Orvokki

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot