fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Nuorille kuskeille pitää antaa kunnon varoitus

Tämä autonromu oli 10-tien varressa Ruununmyllyllä toukokuussa vuonna 2007. Kuva: Juhani Salo, arkisto
Tämä autonromu oli 10-tien varressa Ruununmyllyllä toukokuussa vuonna 2007. Kuva: Juhani Salo, arkisto

Nyt saa lehdestä lukea aivan liian usein, kuinka 17-vuotiaat poikkeuslupakuskit ajavat kovia ylinopeuksia. Nyt olisi heti tartuttava kovalla otteella niihin. On harkittava kortin ottamista pois niin pitkäksi aikaa, kun on ikää se 18 vuotta. Kunnon varoitus nuorille kuskeille!

Orvokki

Nyt pikaisesti suolat Haitintielle.. Ei ne rahat voi vielä olla loppu! Sen verran kovat maksut on kuoppaisella tiellä ajellessa!

Toivottavasti ei monta kertaa täydy huomauttaa

Onko Hämeenlinnan kaupunki siirtymässä tippausmalliin, kun linja-autoliikenteessä suunnitellaan yrittäjille maksettavaa bonusta, jos tekee työt sopimuksen mukaisesti? Viedäänkö tätä mallia sitten kaikkeen ostopalveluna hankittavaan toimintaan tulevaisuudessa?

Utelias kuntalainen

Jos hengityssuojain suojaa vain toista, eikä anna käyttäjälleen suojaa, niin eikö olisi turvallisempaa, että toisillakin olisi suojain? Näin olisi turva molemmin puolin.

Ajattelenko kovin metsään

Olen kolmen viikon aikana kerännyt paikallisten teiden varsilta noin 6 000 litraa roskia. Juha Tuhkasaari, Jarmo Kopra ja kumppanit, unohtakaa hetkeksi nuo sirkustemput ja pistää ennätykseni uusiksi, vaikkapa jo ensi keväänä. Tehdään samalla yhdessä Hämeenlinnasta Suomen siistein kaupunki.

Siisteintä ikinä, eikö vain?

Ihan hyvääkin pohdiskelua eurosta Kimmo Kautiolta (HäSa 25.5.), kunnes viimeinen lause sitten vesitti kaiken. Rivien välistä voi lukea naisen paikan siinä kotilieden lähettyvillä.

Jaska

Viiden uutisissa oli haastateltavana meteorologi Lea Saukkonen (entinen MTV3:n uutisten säänainen). Mikä karisma, intohimo omaa alaansa kohtaan, sekä tiedon hehku tästä 60 vuoden ikää lähestyvästä naisesta huokui. Sama loiste on Anne Borgströmissä, hänkin samaa ikäluokkaa. Entäs Flinkkilä ja Tastula – toimittajapari. Iän ja kokemuksen rauhoittavaa ääntä toivoisi lisää, alati lisääntyviin keskusteluohjelmiin.

Ei kimittäjiä – kiitos

Myös EU:ssa on sisäistä suurvaltapeliä. Kreikkaa autettiin, Suomikin auttamisessa mukana ollen, kun Saksan pankeilla oli Kreikasta paljon velkasaatavia. Nyt Ranska on Italian kanssa samoissa hankaluuksissa. Saksa onkin kääntänyt kelkkansa ja yrittää yhdessä Ranskan kanssa hoitaa EU:n taloutta ikään kuin se olisi jo liittovaltio. Suomea Saksa vetää kuin pässiä narusta. Pian kai menetämme 8,5 miljardia euroa Euroopan suohon.

Voi Suomen nykyhallitusta!

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

 

Menot