fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Nyt jäähallit kiinni!

Rinkelinmäen yleisöä 6. huhtikuuta vuonna 2019 HPK:n ja Tapparan semifinaaliottelussa. Kuva: Riku Hasari
Rinkelinmäen yleisöä 6. huhtikuuta vuonna 2019 HPK:n ja Tapparan semifinaaliottelussa. Kuva: Riku Hasari

Nyt päättäjiltä rohkeutta peliin: Jäähallit kiinni toistaiseksi kaikista tapahtumista. Ei yksikään työpaikka tai palkkapussikaan ole elämän arvoinen asia.

Pekko

Korona leviää pisaratartuntana ja viime aikoina erityisesti jääkiekkopiireissä. Pelaajat sylkevät niin kentällä kuin vaihtoaitiossa koko ajan. Olisiko siinä hieman korjattavaa, esimerkiksi antamalla sylkemisestä kahden minuutin rangaistus?

Tapio

Onko Hausjärvi irrotettu Kanta-Hämeestä? Kirjastoautomme puuttui Hämeen Sanomien (17.9.) kirjastoautojen listalta.

JK

Palmian ruoka on muuttunut kelvottomaksi. Haluaisin tietää, maksaako kaupunki kouluruuasta edelleen yhtä paljon vai onko hinta laskenut laadun huononemisen myötä. Mautonta mössöä syödään kouluissa päivästä toiseen. Suosikkiruuat on poistettu tai karsittu, varmaankin jotta ruoan kulutus olisi mahdollisimman vähäistä.

Palmia vaihtoon

Keskiviikon (HäSa 16.9.) tekstarit luettuani iloitsen taas siitä, että jo vuosia sitten päätin hoitaa iäkkään äitini kotona “hoivakodin” sijasta.

Yhä omaishoitajana

Pysäköinnin radan varressa Hämeenlinnan asemalla voi ihan varmasti järjestää toisin kuin kaupunki on suunnitellut. Nyt mitataan ja määritellään Hämeenlinnan imago, houkuttelevuus ja samalla tuleva kehitys.

Kehitysoptimisti

Osta Gigantista hyllytuotetta, joka on sattumalta loppu, he toimittavat sen sinulle postitse, maksat vain postikulut!

Gigantti on kallis

Voi sentään kokoomus ja KD! Ette tekään hallitusvastuussa ollessanne olisi nykytilanteessa selvinneet ilman rajua velanottoa. Kaikki myös tietävät, mihin suuri osa niistä rahoista olisi mennyt: yrittäjien ja osakesijoittajien taskuun! Turha siis huudella tuuleen.

Vassari

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen nimesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.

Menot