Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Nyt loppuu vihdoin toriluolan ja areenan rakentamiskiima

Pysäköintiä Hämeenlinnan kauppatorilla viime joulukuun alussa. Kuva: Pekka Rautiainen
Pysäköintiä Hämeenlinnan kauppatorilla viime joulukuun alussa. Kuva: Pekka Rautiainen

Nyt valittiin kaupunkiin vihreä johtaja. Tavallaan ihan hyvä, koska loppuu lopullisesti tuo toriluolan ja areenan rakentamiskiima. Saamme myös Hämeensaaren pidettyä pääsääntöisesti puistoalueena. Toivottavasti uusi valtuusto, uusine edustajineen on samoilla linjoilla. Näin saamme pitää keskustan mielekkäänä asua!

Antsku

Lue myös: Hämeenlinnan uusi kaupunginjohtaja tulee Tampereelta (7.6.2021)

Mietittäväksi: Jos ehdokkailla on koti, uskonto ja isänmaa, perinteiset arvot hukassa ja Suomen ristilippu korvattu jollain muulla, niin äänestäjät miettikää: tällaisenko kunnan ja Suomen te haluatte itsellenne?

Markku Ormala, Hauho

Kuka kuntavaaliehdokas puoltaa? Paasikiventien jatke: Viipurintien liikenne kasvaa koko ajan, myös raskas liikenne. Hilpi Kummilan tien jatkeeksi silta radan yli tai ali. Liikenneväylät on turvattava ennen uusien asutuskeskuksien rakentamista. Katajistonrannan entisen leirintä- ja caravan-alueen avaus: leirintämatkailu toisi lisää asiakkaita myös alueen nykyisille toimijoille.

Ehdokas haussa

On se kumma, kun kansa voi lotrata terasseilla satapäin viinan kanssa, mutta ei voi mennä katsomaan moottoriradan rinteille rata SM -kisoja, koska tartunta riski on ihan mahdoton.

Moottorirata

Tiistaiaamun alanurkkalainen (HäSa 8.6.) Eelis Hirvelä läväytti aamuraukeat silmäni selälleen ja sai pakahduttavan lämpimän tunteen sydänalaan. Olipa kirjoitus! Minä kannatan ilolla ehdotusta häviäjien muistopäiväksi. Tarjoillaan kuitenkin parasta, mitä kukin osaamme!

Kakku

Uskallan väittää, että tällä kehittyneellä digitalisaation aikakaudella syntyy enemmän jätettä kuin vaikka 50 vuotta sitten. Miten yritykset saisi valmistamaan kestävämpiä laitteita pidemmällä päivitysmahdollisuudella ja vähentämään muovipakkauksien määrää? Päättäjät, ei jätetä tätä kuluttajien vastuulle. Muovittomia vaihtoehtoja lisää. Onneksi esim. talouspaperia on jo saatavilla paperipakkauksissa. Ikävä kyllä, jotkut aiemmin paperi- tai pahvipakkauksissa olleet tuotteet ovat siirtyneet muovipakkauksiin.

Talous rules

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti), jonka jälkeen mielipiteesi, mahdollinen nimimerkkisi, nimesi ja yhteystietosi.

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

HUOM! Kerro toimitukselle aina ehdottomasti nimesi (myös nimimerkkiä käyttäessäsi) sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

Pelkkä puhelinnumero tai sähköpostiosoite ei riitä mielipidekirjoittajan yhteystiedoksi.