fbpx
Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Nyt riitti kokoomuslaisuus!

Hämeenlinnan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Rautio (kok.) viime lokakuussa kaupungin vuoden 2020 talousarviota koskeneessa tiedotustilaisuudessa. Kuva: Pekka Rautiainen
Hämeenlinnan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Rautio (kok.) viime lokakuussa kaupungin vuoden 2020 talousarviota koskeneessa tiedotustilaisuudessa. Kuva: Pekka Rautiainen

Nyt riitti kokoomuslaisuus! Todella halpamaista, kun kaupunginhallituksen puheenjohtaja painostaa lehdessä, puolueensa kaupunginosayhdistyksen nimissä, kuntalaisia äänestämään P-Torin puolesta! Muutoin Hämeenlinna kuolee?

Kohta vapaa-ajattelija

Lue lisää: Hätilän kokoomuksen kannanotosta  (Hämeen Sanomat 19.1.).

 

On aika naiivia ajatella, että yksinomaan P-tori mahdollistaisi Hämeenlinnan keskustan kehittämisen. Kun saadaan vihdoin päätettyä, ettei P-toria koskaan rakenneta, päästään keskustaa kehittämään markkinaehtoisesti oikealla ja kestävällä tavalla. Myös tässä tapauksessa keskustaan saadaan lisää asuntoja ja yritystoimintaa. Ilman P-toria kehitys on toki erilaista, mutta varmaa on se, ettei keskusta jää nykytilaansa. Nykytilahan on vain seurausta päättämättömyydestä. On vihdoin aika katsoa tulevaisuuteen, antaa punainen kortti P-torille ja vihreää valoa kehitykselle.

Ville Vihriälä, Hämeenlinna

 

Nimimerkki Entinen kokoomuslainen kirjoittaa asiaa (HäSa 21.1.), Sari Rautio ohjaa äänestämään persuja, jos on kiinnostunut taloudesta ja kaupungin tulevaisuudesta. Ei velkaa tuleville polville. Elina Lepomäki kokoomuksen johtoon ja Hämeenlinnan johtoon Anni Puntila.

Lisää työpaikkoja!

 

Toisin kuin Hätilän kokoomus nykytiedoilla emme hyväksy toriparkin rakentamista.

Goodmanin Tietäjät ja Torin Tietäjät

 

Parolan lukiolaiset Tavastian tiloihin evakkoon. Se on nopein, halvin ja paras ratkaisu. Tulee kalliiksi haeskella väistötiloja Parolasta, koska niitä on niin vähän. Sellaisten muutostyöt tulevat kalliiksi. Ei Hattula kuole siihen, vaikka lukiota ei olisi lainkaan. Ammattikoululaiset ovat aina joutuneet opiskelemaan muissa kunnissa, myös syrjäkulmalaiset. Ja ihan ilman rutinoita.

Arde

 

Alanurkan Sari Oksalalle (HäSa 21.1.) tiedoksi, että moni hämeenlinnalainen valitsi Parolan tai Tampereen lukiot, koska Hämeenlinnan kouluverkko on sekaisin ja sivistyslautakunta sekä lanula ovat täynnä joo-joo-ihmisiä, joilla ei edes ole kouluikäisiä lapsia. Hämeenlinna ei osaa tehdä lapsiperhepäätösten vaikuttavuusarvioita ja nyt on lastensuojelu turpeana.

Hattula osaa?

 

Perjantain lehti (HäSa 17.1.) kertoo, kuinka kaupunki on allekirjoittamassa aiesopimusta jäähallin rakentajien kanssa. “Asiantuntijayritys” Ramboll laskeskelee, että Hämeenlinna tienaa miljoonia. Työllisyysvaikutuksia on, mutta varmuutta ei tietenkään mistään ole (lauantaina). Sunnuntaina pääkirjoituksessa halutaan tekoja ilmaston lämpenemisen hidastamiseksi. Sivustakatsojan mielestä jäähallin rakentaminen ja ylläpito kuluttavat energiaa eli kiihdyttävät osaltaan ilmaston lämpenemistä. Tämä ei ole kannanotto jääkiekkoa vastaan, vaan ihmettelyä lehden sisällöstä.

ReiPan

 

Olen 55+ nainen, ollut työttömänä puolisen vuotta. Minulla on työuraa takana yli 25 vuotta, on alan koulutus ja vankka työkokemus. Olen hakenut aktiivisesti työpaikkoihin, vasta yhdessä haastattelussa ollut. Työnantajat eivät uskalla palkata meitä yli 50-vuotiaita, vai mistä on kyse? Haluan tehdä töitä ehdottomasti!

Mä vaan

 

Kyllä voisi jo vihdoin lunta tulla Etelä-Suomeenkin. Talvella lunta ja pakkasta niin kuin luonto suo. Vesisade on kurjaa, vaikka ei estä meillä koiran kanssa lenkkeilyä. Se on pukeutumiskysymys sään mukaan. “Ettei tarvitse lumitöitä ” tehdä! Mikäs sen parempaa liikuntaa, on kiva tallustella lumisessa maastossa. Kesällä kesäkelit ja talvella talvikelit! Hyväiä talven riemuja, jotka kyllä tulevat, jos ovat tullakseen.

Positiivista elämää

 

Turhaan se Tarja Halonen riensi Pekka Haavistoa pelastamaan ja kehumaan. Leikkiähän se Timo Soini laski siitä pressanvaaleihin osallistumisesta.

Naurava

 

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti) kerro mielipiteesi, aina nimesi ja nimimerkkiä käyttäessäsi nimimerkkisi sekä lyhyesti yhteystietosi

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

Kerro mielipiteesi, nimesi ja nimimerkkiä käyttäessäsi nimimerkkisi sekä yhteystietosi. Muista myös paikkakunta.

 

Menot