Mielipiteet

Lyhyesti lukijoilta: Petteri Sihvonen ulkona kuin lintulauta

Tässä ulkona ovat tamperelaiset jääkiekkoikonit Raimo Helminen ja Tapparan mies Janne Ojanen. Kuva: Kati Välimäki = KV
Tässä ulkona ovat tamperelaiset jääkiekkoikonit Raimo Helminen ja Tapparan mies Janne Ojanen. Kuva: Kati Välimäki = KV

Voi Petteri parka. Sä oot ulkona kuin lintulauta pelikirjojesi kanssa. Pistäpä Hämeen Sanomien etusivulle anteeksipyyntö Raipelle, jolla on palikat hanskassa!

Hjalmar

Arvoisa johtava jääkiekkoanalysaattori (kukkahattumies): Taas kaikki meni pieleen, miten kirjoitit. Haukuit Raipen työn tuloksen ennen aikojaan. Nuorten MM-joukkue on ollut yhtenäinen ja luottaa johtoonsa ja sinä löydät heistä vain aina negatiivisia piirteitä. Voitto USA:sta kertoo kaiken! Kerroit aikanaan, että kirjasi julkistamisen jälkeen voit jättää nämä johtavan jääkiekkoanalyytikon hommat. Eikö kirja käynytkään kaupaksi?

Jarmo Mäkelä, Turenki

Pitääkö joka lehdessä lukea Sihvosen samaa Helmisen haukkumista? Ainakin kolmessa lehdessä samaa jauhamista.

Pitkäaikainen kiekon seuraaja

On hienoa, kun Timo Heinonen jatkaa ”kapinointiaan” julkisuudessa milloin mistäkin. Alkaa vaan uskottavuus olla vähissä, kuten kokoomukseltakin. Mikäli puolue ja sen kansanedustajat miltei vuosi vaalien jälkeen eivät hyväksy tulosta, miten heitä jatkossakaan voi ottaa vakavasti?

Väistän vasemmalle

Hessu (HäSa 3.1.), tiedätkö eron sosialistin ja sosiaalidemokraatin välillä? Kannattaisi ehkä selvittää itsellesi?

Jaska

Vastaus Kiertokapulan asiakkaalle Parolaan: Kunnissa, joissa Kiertokapula on hoitanut keskitetysti jätekuljetusten kilpailutuksen, joulukuuset kerätään maksutta kaikilta kiinteistöiltä. Näin siis Hattulassakin ja omakotitaloista. Toimituksellisista syistä juttua oli tiivistetty, mutta alkuperäisessä tiedotteessamme oli maininta kaikista kunnista.

Piia Kokko, Kiertokapula, Hämeenlinna

Valtuutettu Teppo Turja (ps.)esittää rehellisesti arvioita valtuutettujen pormestarikyvykkyydestä. Yksi siihen paikkaan haluaa ängetä. Voi sitä kauhistusta, jos siitä painajaisesta tulee tosi. Hän on jo näyttönsä antanut, eivätkä ne ole vakuuttavia. Jokainen politiikkaa seuraava tietää, ketä kokoomuspoliitikkoa tarkoitan.

Jo riittää

Kuka lienee ollut se, joka uutenavuotena vielä kello 00.00 lähetti raketteja Ojoistenkatu 5:n takapihalla saaden naapuruston varmasti hereille.  Kun korkean talon edessä lähettää paukkuja, niin talon seinä antaa vielä lisäpotkua pamaukselle.  Ihan vaan ohjeeksi: vieressä on peltoa vaikka kuinka paljon, jossa temmeltää

Vk, Ojoinen

Luen täällä Kanadassa päivittäin Hämeen Sanomia netissä. Täällä ovat Toyota ja Honda olleet vuosikymmeniä kaikissa autotesteissä luotettavuudessa kärkipaikoilla. Eurooppalaiset kuten Volvo, BMW, Mercedes Benz ja Volkswagen ovat olleet jatkuvasti siellä listan häntäpäässä

Timo Wuori

Osallistu lyhyesti lukijoilta -keskusteluun:

Lähetä tekstiviesti: 045-739 602 80

Viestin alkuun: HS (väliyönti) kerro mielipiteesi, nimesi, mahdollinen nimimerkkisi sekä yhteystietosi

Sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi

Kerro mielipiteesi, nimesi ja mahdollinen nimimerkkisi sekä yhteystietosi.

 

Päivän lehti

26.9.2020

Fingerpori

comic